Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΞΑΦΝΙΚΑ έβγαλε απο την τάξη μικρά παιδιά και τα πήγε στους ...Λ Α Θ Ρ Ο Μ Ε Τ Α Ν Α Σ Τ Ε Σ !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Borgo San Sergio/Deborah Carli

(ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!)
Αυτήν την στιγμή τα σχολεία έχουν αλωθεί από οργανωμένες συμμορίες αριστεριστών εκπαιδευτικών, και δεν υπάρχει κανένα όριο στην αισχρή δράση τους.
Αυτό το φαινόμενο δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, όπου οι συμμορίες αυτές αποτελούν τον δούρειο ίππο για την επιβολή του νεο-μπολσεβικισμού και του πολιτιστικού μαρξισμού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλική σημαία
Αποτέλεσμα εικόνας για Borgo San Sergio

Ενδεικτικό της πραγματικότητος αυτής, είναι το επαίσχυντο συμβάν που έλαβε χώρα στην γειτονική Ιταλία (ΚΑΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣ Ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΔιαστρεβλώσεως/παραχαράξεως/αποκοιμήσεώς μας ΤΟ "ΔΑΓΚΩΣΑΝ"!) στο Borgo San Sergio, όπου “εκπαιδευτικός” υποχρέωσε παιδιά 13-14 χρονών, δήθεν στα πλαίσια κάποιας εργασίας, να βγουν στο δρόμο και να πιάσουν κουβέντα με λαθροεισβολείς για να ακούσουν την προσωπική τους ιστορία για το πως έφτασαν λαθραία στην Ιταλία!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Borgo San Sergio

Σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά έγιναν δέκτες προσβλητικής συμπεριφοράς από τους περιφερόμενους έγχρωμους, ενώ ασκήθηκαν επάνω τους πιέσεις για να αποδεχθούν την αριστερίστικη προπαγάνδα χωρίς ...αντιρρήσεις!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η Deborah Carli, μητέρα μιας μαθήτριας, την οποία το  α ρ ι σ τ ε ρ ί σ τ ι κ ο σκουπίδι αποκάλεσε ...“ρατσίστρια”, επειδή είπε πως δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες “φτωχοί πρόσφυγες” ούτε “καλοί άνθρωποι”. 

Σχετική εικόνα

Οι αλητο-εκπαιδευτικοί έβγαλαν τα παιδιά στον δρόμο, να συγχρωτιστούν  υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά (!!!) με τους λαθροεισβολείς ΧΩΡΙΣ να έχουν ενημερώσει τους γονείς, ή να  Ζ Η Τ Η Σ Ο Υ Ν  την έγκρισή τους.

Σχετική εικόνα

Αν στην Ιταλία υπήρξε σφοδρή αντίδραση, στην Ελλάδα βλέπουμε τους πουλημένους εκπαιδευτικούς να επιβάλλουν στα παιδιά την αποδοχή της λαθροεισβολής και να οργανώνουν διάφορες 'φιέστες' στα σχολεία, ή και αλλού. 

Σχετική εικόνα

Οι μαθητές  υ π ο χ ρ ε ώ ν ο ν τ α ι   να δείξουν συμμετοχή και τους ασκείται  Π Ι Ε Σ Η, να δείξουν πως ασπάζονται τις  α ρ ρ ω σ τ η μ έ ν ε ς  ιδέες των λαθρολάγνων εκπαιδευτικών και στην περίπτωση αντιδράσεως, έπεται η στοχοποίηση ολόκληρων οικογενειών, από το εκπαιδευτικό και παρακρατικό  Α Δ Ε Λ Φ Α ΤΟ .

[ΠΗΓΕΣ:http://www.triesteprima.it/cronaca/14enni-mandati-a-intervistare-profughi-per-strada-la-denuncia-di-una-mamma-25-ottobre-2017.html

&

http://www.oggiscuola.com/web/2017/10/26/assegna-alla-classe-intervista-ad-un-migrante-madre-su-tutte-le-furie-non-mando-mia-figlia-in-giro-da-sola/

&

https://edugr.wordpress.com/2018/06/07/%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E/]

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!