Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

(MHN TO ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ...'ΕΡΤ'!) ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, για την α ν τ ι μ ε τ α ν α σ τ ε υ τ ι κ ή πολιτική της απο τον Αμερικανό πρόεδρο!

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!

ΚΑΙ  Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ Τ Α !
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ (ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ) Ο Ρ Θ Α Ν Ο Ι Χ Τ Η ...

Σχετική εικόνα

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τράμπ, εξήρε την προσπάθεια της νέας ιταλικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης και δήλωσε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν την πολιτική αυτή.
«Συμφωνώ πάρα πολύ με όσα κάνετε, όσον αφορά την μετανάστευση και την παράτυπη μετανάστευση και ακόμα και με την νόμιμη (!) μετανάστευση», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Μόλις ξεκίνησε η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξήρε την ολοένα και   α υ σ τ η ρ ό τ ε ρ η   πολιτική της Ρώμης στο μεταναστευτικό.

«Συμφωνώ πάρα πολύ με όσα κάνετε όσον αφορά την μετανάστευση και την παράτυπη μετανάστευση και ακόμα και με την νόμιμη μετανάστευση», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος απευθυνόμενος στον Κόντε, στο Οβάλ Γραφείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για italian prime minister in USA 2018

«Έχει ακολουθήσει μια πολύ αποφασιστική στάση στα σύνορα, μια στάση που λίγες χώρες υιοθέτησαν. Και ειλικρινά, κατά τη γνώμη μου, κάνει το σωστό».

[Πηγή:'pronews']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!