Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Yπουργός με ξ ε ν ο δ ο χ ε ι α κ ή μονάδα σε έκταση 150 στρεμμάτων στην Μ ύ κ ο ν ο ;





(ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...)

Το πράσινο φως από την Αρχαιολογία, περιμένουν σύμφωνα με πληροφορίες ...υπουργός και αλλοδαπός μπροστάρης για την ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδος, σε έκταση 150 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ελιάς στη Μύκονο!

Γράφει ο Salvatore Toto Riina

Ηδη οι μηχανικοί βρίσκονται σε πυρετώδεις επαφές με τους εργολάβους και το κοπάδι των εμπλεκομένων προχωράει χωρίς σταματημό.
Καταλυτικό ρόλο στις μυκονιάτικες μπίζνες του χρήματος παίζει και η Μητρόπολη της Σύρου που ελέγχει τεράστιες εκτάσεις φιλέτα.


Λίγους μήνες στην εξουσία και θα έχουν πάρει φωτιά οι μπουλντόζες και στην συνέχεια τίποτε δεν μας σταματά. Ο μερακλής υπουργός ζήλεψε τη δόξα πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ με βίλλα στη Μύκονο, ο οποίος φροντίζει διαχρονικά να περνάει κάτω από τα 'ραντάρ'.



Οι εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες (εφορία, πολεοδομία, Δασαρχείο, κλπ) στην αδειοδότηση και ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς. Πρόκειται για το άλλο πρόσωπο του Δημοσίου, που όταν υπάρχει εντολή άνωθεν δουλεύει σαν καλολαδωμένη μηχανή.



Καμμία σχέση με το Μάτι για παράδειγμα που οι άτυχοι πυρόπληκτοι λαδώνουν για να αποκατασταθεί η λειτουργία του ηλεκτροδότησης στα σπίτια τους.


Μιλάμε για την μοναδική Κολομβία των Βαλκανίων. 
Την αξεπέραστη.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ypourgos-xenodochiaki-monada-se-ektasi-150-stremmaton-sti-mykono/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!