Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΤΟ 'YOUTUBE' ΚΛΕΊΝΕΙ ΤΟ διάσημο ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALEX JONES, ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ !!!!!!!!!!


Το 'YouTube' έχει γίνει το πιο πρόσφατο κοινωνικό μέσο, για να σταματήσει η δημοσίευση περιεχομένου από την συνωμοσία του ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥ τηλεοπτικού συντάκτη Alex Jones και του καναλιού 'InfoWars' στην πλατφόρμα τους, αναφέροντας παραβίαση των "κοινοτικών οδηγιών".





Θαύμα... και το μεγαλύτερο θαύμα που μπορεί να κάνει το You Tube,  face book,  και όλο αυτό το ιντερνετικό εβραιοσιωνιστικό ρουφιανότσουρμο που κυβερνάει τον κόσμο είναι, να τα κλείσει όλα... και όλων μας... 


ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ... "ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ", ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ...



ΚΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...


Καλλιόπη Σουφλή


 Î ÏŒÎ»ÎµÎ¼Î¿Ï‚ στο InfoWars;  Το YouTube κλείνει το κανάλι του Alex Jones με 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές

Περισσότεροι από 2,4 εκατομμύρια συνδρομητές του διευθυντή και του εκδότη InfoWars έχουν συναντηθεί με ένα μήνυμα που λέει ότι "αυτό το κανάλι δεν είναι πλέον διαθέσιμο", με το YouTube να τους καλεί επίσης να διακόψουν την εγγραφή τους.


Η πρόσβαση στο εξαιρετικά δημοφιλές κανάλι του Alex Jones κόπηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, ακολουθώντας τις παλαιότερες απαγορεύσεις του περιεχομένου του Jones στο Facebook, την Apple και την Spotify. Μερικά από τα βίντεο του Jones είχαν συγκεντρώσει εκατομμύρια απόψεις κατά τη στιγμή της διαγραφής τους.

Επίσης, το YouTube απαγορεύει τα κανάλια που δεν σχετίζονται με τη μάρκα InfoWars, αλλά έχουν κυκλοφορήσει καθημερινά στο Jone's show.





BREAKING: YouTube is also banning channels unaffiliated to Infowars that livestreamed Jones show on the daily.


Η κίνηση ονομάστηκε "καθαρισμός" και "πολιτική λογοκρισία" από τον συντηρητή InfoWars Editor-at-Large, Paul Joseph Watson, ο οποίος έκανε την ανακοίνωση στο Twitter, μαζί με μια εικόνα οθόνης από το YouTube λέγοντας ότι ο λογαριασμός " " 

" Apple, Spotify, Facebook και τώρα η Google (η οποία κατέχει το YouTube) - όλα μέσα σε 12 ώρες ο ένας από τον άλλο. Μια συντονισμένη εκκαθάριση. Αυτή είναι μια παντελής κατάχρηση εξουσίας " , είπε ο Τίτλος.

Ο δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο ακολουθεί τα βήματα του Facebook στην απαγόρευση του αμφισβητούμενου Jones να δημοσιεύσει στον ιστότοπό του μετά από το κλείσιμο του Facebook από τη σελίδα InfoWars τη Δευτέρα.  
Το Facebook δήλωσε ότι απαγορεύει τέσσερις από τις σελίδες που ανήκουν στον ιδρυτή της Infowars, Alex Jones, για την επανειλημμένη μεταφόρτωση περιεχομένου που παραβιάζει τα κοινοτικά πρότυπα του κοινωνικού δικτύου.


Οι Υπηρεσίες ροής Η Apple και η Spotify έχουν επίσης καταργήσει το καθημερινό podcast της Jone από τους καταλόγους τους.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

αττικα νεα

Πηγή

=========================================
Α Π Α Ρ Α Ι Τ Η Τ Η   ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΤV» ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΙΔΕΩΝ, ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΟ 'YOUTUBE' ΜΑΣ "ΕΡΡΙΞΕ" ΤΗΝ 18η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 'MR.V' !

(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ALEX JONES ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ).

ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΟΜΩΣ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α   ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ, ΤΟ 'YOUTUBE' "EKΡΙΝΕ" ΟΤΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ...ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!

ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ & ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΨΕΥΔΟ-ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΩΡΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ...ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!