Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΒρωμUSA η ‘’συμφωνία’’…Ο Καμμένος λεει ότι Κοτζιάς πήρε 50 εκατομμύρια…. Ο Κοτζιάς λέει ότι ολη η κυβέρνηση τα ‘’πήρε’’ από τον Σόρος….. Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra που είναι ο ‘’πρωθυπουργός’’ (που λέει ο λόγος…) πόσα; Εδώ ο παππάς… εκεί ο παππάς…. ρε που είναι ο παππάς;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Αυτό το ‘’καλό’’ παιδί, ο συγΚαμμένος δεν ‘’αρτύθηκε’’  δηλαδή; Και αφού διαφωνούσε με την προδοσία, και αφού ήξερε ότι τα πήρε ο Κοτζιάς τότε γιατί στήριξε, και εξακολουθεί να στηρίζει, την κυβέρνηση; Για να θυμηθούμε τι είπε ο συγΚαμμένος ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 29 OFF-SHORE ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!

Δείτε τα ψεύτικα πτυχία του Ν. Κοτζιά ΕΔΩ αλλά και τα συγχαρητήρια του στην Σκοπιανή ηγεσία μόλις εγκρίθηκε η συμφωνία μερικούς μήνες μετά ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ χάρτες των σκοπιανών να παρουσιάζουν ελληνικά εδάφη μέχρι τη Λάρισα σαν δικά τους. 


Μας δουλεύουν κανονικά ΟΛΟΙ. Τη χώρα την ετοιμάζουν για διαμελισμό σύμφωνα με το σχέδιο ‘’ΦΑΙΔΩΡΑ’’ – δείτε ΕΔΩ

Όλα τα πολιτικά τζάκια μας έχουν πουλήσει. ΚΑΝΕΙΣ μετά το Καποδίστρια δεν ήταν δικός μας άνθρωπος, δικός μας πολιτικός, Έλληνας.... ούτε ΚΑΝ φιλέλληνας... 
Δείτε και τους υπόλοιπους προδότες της Μακεδονίας μας ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και φυσικά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ναύαρχο Αποστολάκη ΕΔΩ. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας και τον βρώμικο ρόλο που παίζει η Χρυσή Αυγή ΕΔΩ.
Δείτε τι μας ετοιμάζουν ΕΔΩ
 «Bόμβα» στο πολιτικό σύστημα: Πήρε η Κυβέρνηση 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος για το Σκοπιανό; – Θα παρέμβει εισαγγελέας;


Σκάνδαλο μεγατόνων πάει να σκάσει, το οποίο είναι έτοιμο να τινάξει το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει η Δικαιοσύνη εδώ και τώρα;

Νέες φωτιές ανάβει με συνέντευξή του στην τηλεόραση Κρήτη TV ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς καθώς αποκάλυψε ότι στο υπουργικό κατά το οποίο τσακώθηκε με τον Πάνο Καμμένο, γεγονός που του στοίχισε και τη θέση του, ο υπουργός Αμυνας είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Σόρος!


Την Τρίτη ο Νίκος Κοτζιάς μιλώντας σε κανάλι της Κρήτης περιγράφει τι έγινε στο δραματικό υπουργικό συμβούλιο όπου συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο κι οδηγήθηκε σε παραίτηση και λέει χαρακτηριστικά:

«Ο πρωθυπουργός έκανε γενικές αναφορές, είπε τα ουδέτερά του, ότι πρέπει όλοι να είναι στα πλαίσια της ίδιας γραμμής. Η άλλη πλευρά (σ.σ. εννοεί τον Πάνο Καμμένο που ποτέ δεν τον κατονομάζει προφανώς απαξιωτικά) έλεγε ότι “τα συμφωνήσαμε χθες με τον πρωθυπουργό στη Λέσχη Αξιωματικών”, εγώ δεν ήξερα τι ειπώθηκε.

Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια.


Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης, δεν μπορώ να συμμετέχω».

Ο Νίκος Κοτζιάς ο οποίος μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήταν κορυφαίος υπουργός. Ηταν ο ΥΠΕΞ τον οποίον ο Αλέξης Τσίπρας άκουγε τυφλά, κάνει μια απίστευτη καταγγελία. Λέει ότι άλλος υπουργός, ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είναι και συγκυβερνήτης, κατήγγειλε μέσα στο υπουργικό συμβούλιο ότι δόθηκαν χρήματα (50 εκατ. ευρώ) από τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος για να προωθηθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας δε λέει ότι δόθηκαν γενικώς και αορίστως αλλά ότι τα πήρε η ελληνική κυβέρνηση. Και μαζί φυσικά επαναφέρει το θέμα των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ όπου σύμφωνα πάλι με τον Καμμένο ήταν 45 εκατ. ευρώ και δόθηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κοτζιάς λέει ότι τα κονδύλια είναι 11 εκατ. ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας, διακινήθηκε «μαύρο», «μυστικό» χρήμα, ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ για να περάσει η συμφωνία. Και ότι αυτά τα χρήματα διακινήθηκαν μέσω της ελληνικής κυβέρνησης.

Οι εισαγγελείς που είναι να διερευνήσουν την υπόθεση;

Ο ρόλος του Σόρος

Είναι τοις πάσι γνωστό οτι, όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία και ξεπήδησαν από το πολύκροκο αυγό της τα διάφορα κρατίδια, μεταξύ των οποίων και τα Σκόπια, ο πρώτος που έσπευσε αρωγός του Γκλιγκόροφ, ήταν ο δισεκατομμυριούχος από την Αμερική Τζώρτζ Σόρος (Σβάρτζ Γκιόργκι -Schwartz György -το κανονικό όνομα). Τότε που ο Ελληνισμός σύσσωμος αγωνιζόταν να υπερασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια, αντίπαλός μας δεν ήταν ο Γκλιγκόροφ, αλλά ο Σόρος.

Τόσο στον Καναδά όσο και στην Νέα Υόρκη, στις μεγάλες εκείνες διαδηλώσεις, η πρόκληση από την άλλη πλευρά έφερε την υπογραφή Τζώρτζ Σόρος. Οπως έλεγαν τότε οι ομογενείς μας, άνθρωποί του ναύλωσαν αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τις συγκεντρώσεις των Ελλήνων και έσερναν στην ουρά τους διαφημιστικά πανό με το προκλητικό σύνθημα των Σκοπιανών: «Η Μακεδονία στους Μακεδόνες».

Από τότε που αναγνωρίστηκαν τα Σκόπια από τον ΟΗΕ -με πάντα σε εκκρεμότητα το θέμα της ονομασίας τους- ο Τζώρτζ Σόρος ήταν ο καλός θείος από την Αμερική που απλόχερα έδινε ηθική και υλική βοήθεια στους «γιαλαντζί Μακεδόνες» όπως ευστόχως τους είχε χαρακτηρίσει ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ζαμπέτας. Στην αρχή τους έδωσε βοήθεια 25 εκ. δολαρίων και κατόπιν αλλα τόσα σε δάνειο. Την χειρονομία αυτή την εκτίμησαν δεόντως και οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς, και κυρίως στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Ο Σόρος που έχει Ίδρυμα στο όνομα του στην Αμερική, ίδρυσε παράρτημα του και στα Σκόπια -όμοιο με εκείνο της Ουγγαρίας- το οποίο εμφανίζεται ως Ευρωπαϊκό Φιλελεύθερο και με δραστηριότητες υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μειονοτήτων κ.λ.π. Αυτό, λοιπόν, το Ίδρυμα συνεργάζεται αλλά και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις που δρουν μέσα στην Ελλάδα σε βάρος της Ελλάδος, ψάχνοντας και κατασκευάζοντας δήθεν μειονότητες που καταπιέζονται.

Η δραστηριότητα του λεγόμενου «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι» στον ελληνικό χώρο είναι γνωστή. Η Οργάνωση αυτή έσπευδε και σπεύδει σε κάθε περίπτωση στην Φλώρινα σε εκδηλώσεις της οργάνωσης «Ουράνιο Τόξο» Σκοπιανών συμφερόντων και προπαγάνδας στις οποίες παίρνουν μέρος σκοπιανές οργανώσεις και η αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Τούρκων της Θράκης». Εκεί αναπτύσσουν τις αλυτρωτικές βλέψεις τους με την ανθελληνική τους προπαγάνδα περί «καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Παρά το γεγονός οτι η «Ενδιάμεση Συμφωνία» που υπέγραψε η Ελληνική και η Σκοπιανή κυβέρνηση στις 13-9-1995 στην Νέα Υόρκη και σε ένα από τα 23 άρθρα της, το άρθρο 7 αναφέρεται ρητώς οτι «κάθε μέρος θα λάβει σύντομα αποτελεσματικά μέτρα για να απαγορεύσει εχθρικές ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικά ελεγχόμενες υπηρεσίες και να αποθαρρύνει ενέργειες από ιδιωτικές οντότητες που θα είχαν ως πιθανό αποτέλεσμα να υποδαυλίσουν βία, μίσος, ή εχθρότητα αμοιβαίως», η Σκοπιανή κυβέρνηση τον τομέα αυτό τον… ανέθεσε να τον διαχειριστεί -κατά παράβαση της συμφωνίας- το Ίδρυμα Σόρος. Πέραν των διαφόρων προπαγανδιστικών φυλλαδίων στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, στα Σκόπια εκδίδεται από το Ίδρυμα Σόρος το αγγλόφωνο περιοδικό «Macodonian Times». Ένα καθαρά προπαγανδιστικό και ανθελληνικό μηνιαίο περιοδικό.

Πέραν των ανθελληνικού περιεχομένου άρθρων του, το περιοδικό εμφανίζει τον γνωστό χάρτη των Σκοπιανών με τα… αλύτρωτα εδάφη που φτάνουν ως τον Όλυμπο και τα οποία -άκουσον, άκουσον- «κατακρατούν οι Έλληνες και καταπιέζουν τους Μακεδόνες κατοίκους»!

Αλλά και μέσα από τα άρθρα του περιοδικού το σκοπιανό κράτος ψάχνει στα θολά γεγονότα της περιόδου της Τουρκοκρατίας και των δύο παγκοσμίων πολέμων να δημιουργήσει ιστορία του «μακεδονικού κράτους», επαναστάσεις και αγώνες. Και σημειώνει οτι κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσα από αίμα και διαπραγματεύσεις και σε μια στιγμή ευρωπαϊκής φιλανθρωπίας, οι Έλληνες άρπαξαν περισσότερο από τη μισή έκταση της μακεδονικής γής των προγόνων τους, οδηγώντας μακριά εκατοντάδες χιλιάδες Μακεδόνες!

ΠΗΓΗ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ 


Δείτε ποιος είναι ο Νίκος Κοτζιάς και ο κολλητός δικηγόρος του, Φαήλος Κρανιδιώτης…. Τα συγκοινωνούντα δοχεία λειτουργούν πάντα μεταξύ του ψευτορωμαίικου….

 

 


1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΟΡΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΣΚΟΠΙΑ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
    Ο ΡΟΤΣΙΛΤ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ.
    Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ.
    Ο ΠτΔ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΠτΔ.
    ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ. ΚΟΙΝΩΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!