Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Γελάνε και τα κάγκελα – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 10.000 ΑΤΟΜΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕ ΝΤΕ ΣΠΟΡ



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Τα υπόλοιπα να τα δείτε ΕΔΩ.

Η ‘’αντιπολίτευση’’ που είναι…..;  Πριν τα μνημόνια η εκάστοτε αντιπολίτευση οργάνωνε πορείες ακόμη και για τα δικαιώματα του κουραμπιέ τώρα τίποτα; Οι καβάτζες της ‘’αριστεράς’’ που δεν συμφωνούν με τον τουρκοεβραίο Axel Cipra που είναι;

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Γελάνε κ τα κάγκελα – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 10.000 ΑΤΟΜΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΕ ΝΤΕ ΣΠΟΡ 


ΠΗΓΗ

KATOXIKA NEA

5 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ Ν Ε Α!
    "ΗΡΩΪΚΟΣ" & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ε Π Ι Μ Ο Ν Ο Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΟΣΟΥΣ (ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ & ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ) ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ;
    1.470 !!!
    ΔΗΛΑΔΗ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ... "ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ 'ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ' ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"....
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. 1470 μείον τους σκοπιανούς που ήρθαν χρηματοδοτούμενοι με πούλμαν (και ίσως και με ‘’χαρτζιλίκι’’) ίσον πόσο;

      Διαγραφή
    3. Μήν ανησυχείτε Έλληνες!
      ΟΣΟ κάθεται, ΟΣΟ περνά ο καιρός, ΟΣΟ εξακολουθεί και πέφτει διαρκώς & σταθερώς στα μάτια του Έλληνος, ΤΟΣΟ δεν θα ξαναδεί ποτέ του όχι εξουσία, ούτε κάν βουλευτιλίκι!
      Στά Τ Α Ρ Τ Α Ρ Α !

      Διαγραφή
    4. Φοβούμαι πως υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που όταν τους τάξουν ένα εικοσάευρο αύξηση ή τους δώσουν άπαξ 300 ευρώ, είναι ικανοί να ξαναψηφίσουν αυτή τη συμμορία ( τόσο φτήνια υπάρχει!Αυτό το γνωρίζουν καλά οι μπολσεβίκοι). Μαζί με τα πελατάκια που βολεύουν στο δημόσιο και τους ελληνοποιημένους εισβολείς, θα μαζέψουν τις ψήφους και θα κάνουν τη δουλειά τους. Χρόνια τώρα έτσι λειτουργεί το πράγμα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!