Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ω, τί ..."π ρ ό ο δ ο ς"! Άκου ! "Ίντερσεξ" πρόσωπα!!! "Π ρ ό ο δ ο ς"....



ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!
Η Γερμανία νομιμοποίησε πρό ημερών, ένα ...«τρίτο φύλο» (!!!) στα πιστοποιητικά γεννήσεως, κάνοντας τη χώρα πρόδρομο στην Ευρώπη όσον αφορά την αναγνώριση των "ίντερσεξ" προσώπων!

Σχετική εικόνα


Δίπλα στο «θήλυ» και το «άρρεν», θα μπορεί να αναφέρεται η επιλογή «άλλο» (! ΔΗΛΑΔΗ;) για τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό που υιοθετήθηκε από τήν 'Μπούντενσταγκ' (Βουλή).

Η κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ των συντηρητικών (πάντως ΕΤΣΙ ΔΕΝ τους λές και συντηρητικούς!) της Άγγελα "Μέρκελ" (επί το ...ακριβέστερον Άγκελα Δωροθέα Κάσνερ - Κάσζιερτσακ) και των σοσιαλδημοκρατών εφαρμόζει έτσι μια απόφαση που είχε λάβει το Συνταγματικό Δικαστήριο το 2017.

Αποτέλεσμα εικόνας για THIRD SEX
IΔΟΥ ..."ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ" ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΣΕ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...
"ΠΡΟΟΔΟΣ"...

Το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο είχε δώσει στους βουλευτές προθεσμία μέχρι «το τέλος του 2018» για να ψηφίσουν την νομιμοποίηση (!) ενός «τρίτου φύλου».

Μέχρι τώρα στη Γερμανία ήταν δυνατόν, από τον Μάϊο του 2013, να αφήνει κάποιος κενό (;;;) το πεδίο που αναφέρεται στο φύλο. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν στην συνέχεια, στην διάρκεια της ζωής τους, είτε να επιλέξουν φύλο άρρεν, ή θήλυ, είτε να κρατήσουν κενή (!) την αναφορά του φύλου!

Άλλες χώρες στην Ευρώπη έχουν επίσης δεσμευθεί στην οδό της αναγνώρισης ενός τρίτου φύλου, όπως η Ολλανδία, ή η Αυστρία.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, από 0,05% έως 1,7% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ..."ίντερσεξ" πρόσωπα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - liberal.gr,14/12/2018

https://scripta---manent.blogspot.com/2018/12/blog-post_833.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!