Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Εκτός διδακτέας ύλης η πατρίδα, η οικογένεια… πατριωτισμός και θρησκεία! - ΤΥΦΛΗ ΕΦΑΡΜΟΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πρόκειται για ενέργειες της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη από το βιβλίο της Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου τον Μακεδονικό αγώνα.


Όπως αποδεικνύεται από τις αναρτημένες φωτογραφίες το επόμενο βήμα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, είναι η αφαίρεση από το βιβλίο της Πολιτικής Παιδείας της Α΄ Λυκείου το κεφάλαιο που αναφέρεται σε θεμελιώδεις αξίες του Ελληνικού Λαού, δηλ η Ελληνορθόδοξη παράδοση, η οικογένεια, ο πατριωτισμός και η φιλοπατρία!


Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια για την αυτονόητη σοβαρότητα αυτή της απόφασης όμως θα πρέπει να υπενθυμιστεί στους «φωστήρες» που είχαν την ιδέα να αφαιρέσουν από το βιβλίο τα παραπάνω ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων είναι κατοχυρωμένος στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας εκτός και εάν τον αφαιρέσουμε και από το Σύνταγμα γιατί δεν μας αρέσει η λέξη και η έννοια που ενσωματώνει!

Δείτε τα σχετικά έγγραφα του Υπουργείου (πρώην Εθνικής ) Παιδείας.






ΠΗΓΗ: Μαλκίδης

DEFENCE POINT


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Ο Καμίνης έκανε κατάσχεση στην Εκκλησία! - ΑΤΖΕΝΤΑ 21

 

 


Τι αναφέρει τουρκόγλωσσο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μάθημα Θρησκευτικών και πρωινή προσευχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!