Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Δημοσίευμα της Bild: Τα παιδιά θα καταδίδουν τους «ακροδεξιούς», γονείς τους (;) – Γιατί έγινε αυτή η αποκάλυψη; (ΦΩΤΟ)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Χοντραίνει πολύ η επίθεση στην ανθρωπότητα...
Μια ενέργεια της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
Του Γιώργου Φαρμάκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild, η κυβέρνηση έχει μοιράσει μερικές ανησυχητικές οδηγίες, στους εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα πάντα, τις οδηγίες αυτές θα τις δίνουν οι καθηγητές στους μαθητές. Το νέο δεν είναι αυτό όμως. Το νέο είναι ότι οι καθηγητές θα μετατρέπουν σε πληροφοριοδότες του Κράτους, τους μαθητές.
Θα τους μαθαίνουν οι καθηγητές δηλαδή (τους μαθητές), τρόπους με τους οποίους θα μπορούν να κατασκοπεύουν τους γονείς τους. Στόχος του προγράμματος, είναι το Κράτος να μαθαίνει την ιδεολογία των γονιών.

Με την βοήθεια των μαθητών δηλαδή, το Κράτος θα γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι υπέρ της Παγκοσμιοποίησης του Κομμουνισμού, του καταναγκασμού και του ελέγχου και ποιοι είναι υπέρ της έννοιας του Έθνους.

 


++ Unfassbar! SPD-Bundesfamilienministerin lässt unsere Kinder ausspionieren ++
Das Heer der Gesinnungsschnüffler infiltriert neuerdings auch die Kitas und Kindergärten auf der Jagd nach Rechts. Das geht eindeutig zu weit!
➡️ https://www.facebook.com/alternativefuerde/photos/a.542889462408064/2158651614165166/?type=3&theater 

Διευκρίνηση: Οι παραπάνω πληροφορίες, προέρχονται από ένα απλό αλλά σημαντικό δημοσίευμα. Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει ΑΛΛΑ:

Να είστε σίγουροι για δύο πράγματα:

1) Η Bild ελέγχει καλά τις πηγές της. Είναι η μεγαλύτερη γερμανική εφημερίδα. Άλλωστε, από τις αποκαλύψεις προκλήθηκε σάλος σε όλα τα γερμανικά ΜΜΕ, ενώ τα κόμματα ήρθαν σε αντιπαράθεση.
2) Το αδίστακτο Παγκόσμιο Κράτος, θέλει να ξέρει τα πάντα. Θέλει να ελέγχει τα πάντα και τους πάντες.

Το πιο λογικό ερώτημα:

Αν όντως τα πράγματα είναι έτσι και το Γερμανικό Κράτος (στην προκειμένη περίπτωση), προσπαθεί να μετατρέψει σε πληροφοριοδότες τους απλούς πολίτες, για ποιο λόγο το Κράτος επιτρέπει στην Bild, να δημοσιοποιεί το θέμα; Γιατί το Κράτος δεν προχώρησε, στην λογοκρισία του δημοσιεύματός της:

Δύο είναι οι πιθανότερες απαντήσεις

Πρώτη απάντηση: Οι πολίτες πρέπει να μάθουν το παιχνίδι, που κάποιοι παίζουν στις πλάτες του, ώστε να ξεσηκωθούν και να ζητήσουν περισσότερη….Δημοκρατία. Π.Χ έναν Παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα εμφανιστεί σαν σωτήρας, που πολεμά το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Σας φαίνεται παρατραβηγμένο αυτό το σενάριο; Διαβάστε παλιότερό μας άρθρο και δείτε την πρόβα (;) της Παγκόσμιας επανάστασης, κατά των πολιτικών.

Δεύτερη απάντηση: Υπάρχουν κύκλοι εθνικιστικοί που δεν επιθυμούν να διχαστεί η Γερμανία, οπότε χρησιμοποιούν την όποια δύναμη διαθέτουν, ώστε να επηρεάσουν τις λαϊκές μάζες και με αυτό τον τρόπο, να καταφέρουν να εδραιωθούν στην συνείδηση του κόσμου. Πράγματι, το AFD (κόμμα ευρωσπεκτικιστών, το λένε ακροδεξιό αλλά είναι φιλελεύθερο) αναπαρήγαγε την παραπάνω είδηση.

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο, το κοινό έμαθε όλα τα παραπάνω, η αλήθεια δεν αλλάζει.

Τα σχόλια δικά σας!!!!

Με πληροφορίες από το infowars

EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!