Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πρώην υψηλόβαθμος Σατανιστής - Η Γιόγκα είναι ε π ί κ λ η σ η Δ Α Ι Μ Ο Ν Ω Ν !...


Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα



Σχετική εικόνα




balanthsberoia
Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2018


Πρώην Σατανιστής - Η Γιόγκα είναι επίκλυση δαιμόνων.
Ο πρώην Αρχιερέας του σατανά Zachary King, μιλάει για την γιόγκα που έγινε μόδα σήμερα.
Η μετάφραση έγινε από το κανάλι apodeipno.

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

7 σχόλια:

  1. Μην λέτε βλακείες σας παρακαλώ. Η γιόγκα δεν είναι επίκληση δαιμόνων. Η γιόγκα αποτελείται κυρίως από διαλογισμό, αυτο-συγκέντρωση, ασκήσεις αναπνοής και ασκήσεις σώματος. Που είδαν κάποιοι τις επικλήσεις δαιμόνων; Αν θέλετε επικλήσεις δαιμονων να ψάξετε στην Εβραική Καμπάλα, εκεί θα βρείτε αρκετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 04.45', ή στρώνεσαι ΤΑΧΙΣΤΑ για πολύ μελέτη, φιλικά το γράφουμε, ή άς το καλύτερα και κάνε ..."σουηδική" γυμναστική παλαιάς κοπής!
      Εκτός και άν "θέλεις" να μήν γνωρίζεις...

      Διαγραφή
    2. Ιωάννη, εσύ νομίζω χρειάζεσαι μελέτη γιατί σου έκαναν πλύση εγκεφάλου. Και άσε τις εξυπνάδες για σουηδική γυμναστική. Μελέτα γιόγκα πρώτα και μετά γράψε τις ιδέες σου, και μην ανακυκλώνεις άρθρα από άλλες ιστοσελίδες. Εχω διαβάσει περισσότερα από εσένα είμαι σίγουρος για αυτό.

      Διαγραφή
  2. ανωνυμε δεν ξερεις τι σου γινεται μαθε λοιπον οτι σε ολα η γιογκα σε αρχικη μορρφη ειναι για να ριξει το τυρακι να φερει κοσμο το ιδιο κανουν και οι σαηεντολογοι και οι μασωνοι επισης αλλα οσο ανεβαινεις τα σκαλοπατια μπαινεις σε επικλησεις δαιμονων το εχουν πει και πολλοι αγιοι γεροντες δεν ειναι αθωα οπως φαινονται πολλα πραγματα στην ζωη πρεπει να τα ψαχνουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, αλλά νομίζω εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αλλο η σαιεντολογία, και η μασωνία, και άλλο η γιόγκα. Και πάλι αναφέρνεις επικλήσεις δαιμόνων και έχεις λάθος, αφού δεν έχεις μελετήσει γιόγκα για να ξέρεις. Η γιόγκα είναι μία αρχαία επιστήμη που αναπτύχθηκε στην Ινδία με σκοπό την τελειοποίηση του ατόμου. Αλλά αφού δεν την έχεις μελετήσεις πως να ξέρεις; Για πες μου να δούμε.

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!