Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Aπόλυτη παρακμή...Μητσοτάκης και Καραμανλής του ΝΑΙ σε όλα πάλι έρχονται να μας σώσουν!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Θυμηθείτε τι έπραξαν όλοι αυτοί ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
arkadia

Δεν θα έπρεπε να μας κάνουν εντύπωση όλα αυτά. Αυτοί είναι..
Κάθε μέρα που περνά βλέπουμε ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε απόλυτη  παρακμή.
Αυτό είναι το νέο που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης. Εκεί με την συμμορία Καραμανλή. 
Με τον Καραμανλή που μας έχωσε στα μνημόνια...και είδε μέλλον στο πρόσωπο του Τσίπρα. Τον Καραμανλή του Καμμένου και της Παπακώστα. Τον Καραμανλή του ΝΑΙ σε όλα. Τον Καραμανλή που με υπουργό τον Αλογοσκούφη αναγνώρισε τα περιβόητα swaps . Τον Καραμανλή που επέτρεψε σε ΟΛΑ τα λαμόγια του χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών αγώνων να την γλιτώσουν. Τον Καραμανλή μου μονιμοποίησε κάθε σκληρό ΠΑΣΟΚΟ του Σημίτη στο δημόσιο. Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες φωτογραφικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.  Τόσες πολλές οι προσλήψεις που επί πρωθυπουργίας Σαμαρά το ΑΣΕΠ συνέχιζε να βγάζει αποτελέσματα παλιών προσλήψεων επί εποχής Καραμανλή. Τραγικό! Τον Καραμανλή που έσωσε τις χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες, παραδίδοντας σαν λεία τις Κρατικές τράπεζες στους τοκογλύφους. Toν Καραμανλή που πέταξε έναν ολόκληρο λαό...στον Παπανδρέου...
Το έσχατο επίπεδο σήψης και παρακμής ....
Κάνουμε ένα κλικ εδώ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/mia-oraia-petalouda.html
 
 
Να δείτε όμως και την ρεμούλα της ''αριστεράς'' ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!