Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Θεέ μου που έχουμε μπλέξει ! Δανέλλης (ΠΟΤΑΜΙ): Δεν είναι κακό να υπάρξει ΜΚΟ με σκοπό τη διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Μετά τον προδότη Λαμψίδη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ προστέθηκε και άλλος ένας από το ''ΠΟΤΑΜΙ'' στη λίστα με τους ''ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΔΕΣ'' ΕΔΩ
Δείτε την συλλογή των σημαντικών άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ.
 
 Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!


Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Κατά τον ίδιο «ξαφνικά εξελίσσεται προσχηματικά μια σε βαθμό υστερίας αναταραχή χωρίς λόγο» για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Την άποψη ότι δεν είναι κακό να γίνει μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Ελλάδα με σκοπό να υπάρξει η διδασκαλία της σλαβομακεδονικής γλώσσας διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.



«Άλλο η διάδοση, άλλο η επιβολή» είπε ο κ. Δανέλλης και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του είπε ότι «σας
θυμίζω ότι το 2009 δημιουργήθηκε ένα κόμμα το Ουράνιο Τόξο που ήταν στα χνάρια του αλυτρωτισμού και πήρε 4,500 ψήφους. Όταν δεν υπάρχουν αλύτρωτοι δεν φοβόμαστε».
Κατά τον ίδιο «ξαφνικά εξελίσσεται προσχηματικά μια σε βαθμό υστερίας αναταραχή χωρίς λόγο» για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Μέσα σε αυτή την εξέλιξη είδαμε ότι η συμφωνία λειτουργεί, οι διεθνείς εγγυήσεις που έχουμε ζητήσει λειτούργησαν άμεσα. Μόλις διαμαρτυρηθήκαμε για τιην αναφορά στους «Μακεδόνες του Αιγαίου» ο διεθνής παράγοντας, ο Στόλντερμπεργκ και ο Νίμιτς, ήταν θέμα ωρών να κάνει διορθωτική δήλωση η κυβέρνηση των Σκοπίων» πρόσθεσε ο κ. Δανέλλης.
Όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσει ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι «η συνείδησή μου επιβάλει να υπηρετήσω το εθνικό συμφέρον δηλαδή να ψηφίσω υπέρ της κύρωσης της Συμφωνίας».
Σε ερώτηση κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, αν θα παραιτηθεί είπε ότι «το Ποτάμι κι εγώ από την πρώτη στιγμή είχαμε πάρει απόφαση να υπερψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχει αλλάξει κάτι για να αλλάξουμε στάση».

TRIKLOPODIA

4 σχόλια:

  1. δυστυχως με ολους αυτους τους προδοτες που εχουμε μπλεξει, ταιριαζει το << μωραίνει Κύριος ο Θεος ον βούλεται απολέσαι >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια είναι!
    Όπως ακριβώς το γράψατε. Νά είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είναι ΚΑΙ αυτός Μικρασιατικής καταγωγής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας φίλη, άν δεν έχει κάποιος ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση, τί περιμένετε;
      Άν είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ τα έχει διαγράψει ΟΛΑ!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!