Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Κ Α Ρ Φ Ω Σ Ε άσχημα τον Τσίπρα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ μόνοι σας...

ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ  ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΚΕΙ !!!


Στις δηλώσεις του περί «μακεδονικής γλώσσας» εμφανίζεται να επιμένει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, «κ α ρ φ ώ ν ο ν τ α ς» ουσιαστικά την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το ΤΙ συμφωνήθηκε, με την συμμετοχή και του τέως ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

Στα πλαίσια δημόσιας συζήτησης στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας επανέλαβε πως, «είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε για την γλώσσα της Μακεδονίας» είπε και συνέχισε:

«Κανείς δεν θα μας αμφισβητήσει ξανά. 
Αλλά την ίδια στιγμή να αναρωτηθούμε –τι θα αφήσουμε τα παιδιά; 
Ας είμαστε σοφοί και να πάρουμε αποφάσεις. Πιστεύω ότι παρέχουμε στο λαό μας ένα μέλλον».

Ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε, πως «έχουμε ένα πρόθεμα, το «Βόρεια» αλλά παραμένουμε Μακεδονία, δεν υπάρχει άλλη χώρα με αυτό το όνομα, υπάρχει Ελλάδα».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο 'MakFax', ο Ζόραν Ζάεφ επισήμανε, ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την ταυτότητα, επειδή «στη συμφωνία με την Ελλάδα, υπάρχει  α ν α γ ν ώ ρ ι σ η   της μακεδονικής γλώσσας, της αυτοδιάθεσης μας».
Πηγή: Lykavitos

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ[ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ]....Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΘΕΟΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ..........ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ......ΛΕΤΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΖΑΕΦ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΠΕΡΙΠΟΥ???ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ ΟΝΟΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ?ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΒΡΑΑΜ-ΙΣΣΑΚ-ΑΥΝΑΝ-ΙΑΚΩΒ???...ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ [ΔΙΑ ]ΩΝΤΙΝ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ[ΙΑΚΧΟ]?ΜΗΠΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΝΟΥΝ 'ΠΑΙΧΝΙΔΙ' ΜΕΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!