Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΕ ΚΙΠΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΕΛΑΔΙΑ! ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!





 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τους το λέω συχνά γιατρέ μου ότι είναι υπάλληλος του σιωνισμού ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ αλλά δεν με πιστεύουν..... το ίδιο ισχύει και για τον ''κυρ Αλέκο με το κίτρινο γιλεκο '' στη Γαλλία αλλά ο κόσμος προτιμά τις εύκολες λύσεις που θα καθαρίζουν άλλοι για τα προβλήματα του και έτσι ο σιωνισμός τους παίζει συνέχεια. 

Αν δεν σηκωθούμε όλοι να ματώσουμε ελευθερία ΔΕΝ πρόκειται να δούμε!
 Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους690
 Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους

 Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους6

ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΡΑΜΠ, ΟΡΜΠΑΝ, ΛΕΠΕΝ, ΚΟΥΡΤΖ, ΜΕΥ, ΠΕΤΡΥ, ΒΙΛΝΤΕΡΣ ..   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…


GROTHIA 

10 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ συμπερασματα.
    απο ναζιστικό μπλογκ ξεκινησε η ειδηση
    οι ναζιστές είναι κρυφοσιωνιστές
    οι σιωνιστες θέλουν να λασπωσουν τους εχθρους τους, τον σαλβινι, τραμπ, πουτιν, ότι είναι δικοι τους για να απογοητευτουμε εμεις.
    το ισραηλ ειναι εθνικιστικο κρατος (οπως εθνικιστης ειναι και ο τραμπ και ο σαλβινι) δεν λαμβανει μερος ομως στα σχεδια των διεθνων σιωνιστων (και διεθνιστων), για παγκοσμιοποιησεις, πανθρησκειες, καταργηση συνορων, ισλαμοποιηση ευρωπης κλπ.

    ολο το μυστικο ειναι να καταλαβετε οτι άλλο οι σιωνιστες-διεθνιστες-κομμουνιστες (ομπαμιας, μερκελ,μακρον,τσιπρας κλπ, υπάλληλοι των ροτσιλντ) και άλλο το ισραηλ με τον νετανιαχου.
    κι ο τραμπ φορεσε κιπα, κι ο πουτιν, γιατι έκαναν συνεργασιες οικονομικες, εμπορικες, αναπτυξιακες, γεωπολιτικες με το ισραηλ (ο σαλβινι π.χ. πηγε για τον αγωγο). οπως εδω καταθετουν στεφανι στον αγνωστο στρατιωτη οι ξένοι, ετσι στο ισραηλ ολοι φοραν κιπα στο τειχος των δακρυων.

    οι σιωνιστες ειναι ο εχθρος μας εμας,
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΦΌΔΡΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.

    οηε, νατο, ουνεσκο, cia, nasa ειναι ακομα υπο τον ελεγχο των σιωνιστων κατα 90%
    εχουμε πολυ δουλεια ακομα. βραζει και η αμερικη αυτη τη στιγμη, οπως η ευρωπη. ΤΑ ΓΙΛΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ (βοηθησαν λιγο, και καλα εκαναν, η λεπεν, ο πουτιν και ο μπανον, ο αντιπαλος του σορος τον οποίο εστειλε στην ευρωπη ο τραμπ)

    δεν γκρεμιζεται η κυριαρχια τους απο την μια μερα στην αλλη
    κι οποιος βιαστηκε απερισκεπτα.. το εφαγε το κεφαλι του (βλ.κενεντυ)

    αυτα τα φιδια ξεκινησαν πριν απο 200 χρονια με την γαλλικη επανασταση, μετα στησανε τονν κομμουνισμο στη ρωσια, τους δυο πολεμους, κι ο Γ'ΠΠ θα ειχε ξεκινησει μεσα στο 2018 αν ειχε βγει η κλιντον

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΘΕΩΡΙΕΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΑΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑ

    ΚΑΛΗ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΡΕΥΝΑ

    "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ"

    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

    😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε ιδιαιτέρως για την παρέμβασή σας και τις όντως χρήσιμες απόψεις που μας παραθέσατε. Πολλές φορές το γενικώτερο πολιτικό σκηνικό, είτε εκτός, είτε εντός Ελλάδος, παραμένει δυσδιάκριτο για τους περισσοτέρους, αφού "πέφτουν θύματα" της καλολαδωμένης νεοεποχίτικης μηχανής παραπληροφορήσεως, διαστρεβλώσεως και αποσυντονισμού. Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ κι εγώ για την τιμή που μου κάνετε να δημοσιεύετε απόψεις μου, καθώς και του ιστολογίου μου.
      Όσον αφορά το θέμα μας, ο κόσμος θα πρέπει τώρα κιόλας να αρχίσει να ψάχνει τους όρους/ονομασίες: Χάζαροι/Ασκεναζυμ εβραίοι (δηλ.Χάζαροι που ασπάστηκαν τον ιουδαϊσμό και υποδύονται τους εβραίους, ρώσους, γερμανούς, αγγλοσάξωνες, έσφαξαν με την εφεύρεσή τους "κομμουνισμός" πολλούς σεφαραδίτες -πραγματικούς δηλ εβραίους- στην Ρωσία, έσφαξαν κι άλλους με την εφεύρεσή τους "ναζισμός-εθνικοσοσιαλισμός" στην Γερμανία, Πολωνία, Θεσσαλονίκη κλπ..)

      Είναι ΠΟΛΛΑ.. θα γράφαμε ως το πρωί.
      Πάντως δεν είναι πραγματικοί σημίτες (αραβομεσανατολίτες δηλ.), από καταποντισμένη ήπειρο προέρχονται. Είναι "μανούλες" στο να στρέφουν τα βέλη μας αλλού (σε ένα γενικευμένο "εβραίοι" π.χ.), στην παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση, αποσυντονισμό (όπως κι εσείς σημειώσατε), ακόμα και στη ΜΑΓΕΙΑ!

      ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΚ ΘΕΙΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

      ΕΜΕΙΣ (ΕΓΩ, ΕΣΕΙΣ,..) ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ: ΤΟ "ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ"

      Να είστε καλά!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φιλέ ευχαριστούμε πολύ για τις απόψεις άλλα και για τον πατριωτικό αγώνα σου!

      Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη άλλα και μεγαλύτερη ανηφόρα με βαρύ φορτίο στην πλάτη μας!

      Καλή δύναμη…. Ο Χριστός είναι μαζί μας!

      Διαγραφή
    4. Ο Λόγος πάντα ήταν. Και προ της ενσαρκώσεώς του.

      Χαίρομαι που πληθαίνουμε..
      ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
    5. Και φυσικά να συμπληρώσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι η δική μου έρευνα έχει διαφορετικό συμπέρασμα όπως άλλωστε έγραψα και στα σχόλια του άρθρου. Το ίδιο ισχύει και για την Λεπέν όπου ο μπαμπάκας της ήταν μαΐναρα και η ιδία έχει ισχυρούς δεσμούς με την Μασάντ! Η σύγκρουση μεταξύ λαθρομεταναστών και γηγενών πληθυσμών είναι ήδη στημένη. Το ίδιο και η γενικότερη σύγκρουση μεταξύ ‘’αριστεράς’’ και ‘’δεξιάς,, προκειμένου ο σιωνισμός να προκαλέσει την επιθυμητή αστάθεια για να επιβάλλει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

      Και φυσικά η Μαριονέτα ο Τραμ είναι πρώτος και καλύτερος στο κόλπο καθως αποτελεί ΤΗΝ μαριονέτα για τον χαμό που σύντομα θα προκληθεί! Μην ξεχνάμε ότι όλα τα επιχειρηματικά δάνεια του προέρχονται από σιωνιστές….. χρωστά πολλά και πρεπει να υπακούσει!

      Διαγραφή
    6. Να ενημερώσω τους φίλους που είδαν τον Σαλβίνι με κιπά πως στο Ισραήλ όποιος επίσημος πάει για να καταθέσει στεφάνι στο δικό τους ιερό χώρο φοράει κιπά.Δεν σημαίνει ότι γίνεται εβραίος.Είναι ένα έθιμο και ο επισκέπτης οφείλει να το σεβαστεί.Μη αναπαράγετε ό,τι δείτε στο ιντερνετ χωρίς να το ψάξετε, ακόμα και αν το βλέπετε σε blog του πατριωτικού χώρου.

      Διαγραφή
    7. 'Εχετε λάθος αντίληψη των πραγμάτων διότι έχετε πέσει θύμα ύπουλης προπαγάνδας και (σιωνιστικής) παραπληροφόρησης! Το κιπά είναι θρησκευτικό σύμβολο. Δεν είναι αξεσουάρ καλωπισμού. Δεν είναι μαντήλα ή φουλάρι. Το φοράς γιά να υποδηλώσεις την εβραϊκότητά σου και το πόσο περήαφανος είσαι γιαυτήν. 'Οταν δεν είσαι Εβραίος, δηλώνεις το πόσο δουλάκι και γιουσουφάκι είσαι στους "περιούσιους του Γιαχβέ"!!! 'Η το ένα ή το άλλο, κάτι άλλο δεν είναι!
      Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος Ισραηλινός πολιτικός ή ηγέτης ερχόμενος γιά επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας να αποτείσει φόρο τιμής στον 'Αγνωστο Στρατιώτη και έπειτα να επισκέπτεφθεί κάποιον μητροπολιτικό ελληνορθόδοξο ναό, να κάνει το σταυρό του και να φιλήσει τις εικόνες προ ένδειξη σεβασμού. Θα το έκανε;;; ΟΧΙ! ΠΟΤΕ! Εσείς έχετε δει να γίνεται κάτι τέτοιο;;; Στα 44 χρόνια αισχρής μεταπολιτεύσεως κάτι παρόμοιο δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ!!!. Μονά-ζυγά δικά τους!!!

      Ιωάννης(aq)

      Διαγραφή
    8. Άτοπο το παράδειγμά σας.Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που φωτογραφίζονται με κιπά,το φοράνε όταν καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.Εκείπηγε και ο Σαλβίνι.Δεν πάνε σε συναγωγή εκτός και αν είναι του ιδίου θρησκεύματος.Να αφήσουμε τον Σαλβίνι που έχει αποδείξει πως είναι εχθρός της νέας τάξης πραγμάτων με τους νόμους που έχει περάσει στην Ιταλία και να κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια.

      Διαγραφή
  2. Ρωμιέ, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά δεν τους γεμίζεις το μυαλό, γιατί ακόμα σκέπτονται με κουτάκια, ενώ ο Μεγάλος Αδελφός σκέφτεται εγελιανά και χρησιμοποιεί τους πάντες! Αλλά είπαμε, μυαλό κουκούτσι, δεν πάς να τους τα λές, το σάλιο σου χαλάς! Και μόνο τις χρηματοδοτήσεις τους από το Ρότσιλδ να ακουλουθήσεις, είναι φως φανάρι ότι όλοι δουλεύουν για αυτόν! Αλλά αυτοί εκεί, στις ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ τους! Κατά τ' άλλα έχουν κάνει έρευνα σου λέει... Ναί... έρευνα ιντερνετική, όχι ακαδημαϊκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!