Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από τον Ιωάννη Νασιούλα* «Με ναυλωμένα λεωφορεία συρρέουν κατασυγκινημένοι χιλιάδες βρωμιάρηδες από τα Σκόπια στην Solun (στα ελληνικά, Θεσσαλονίκη) για την ομιλία του μεγάλου ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:    Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ). Θα το επαναλαμβάνουμε συνέχεια μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος Έλληνας!


Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Image result for SKOPIANO
 
 Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από τον Ιωάννη Νασιούλα*
«Με ναυλωμένα λεωφορεία συρρέουν κατασυγκινημένοι χιλιάδες βρωμιάρηδες από τα Σκόπια στην Solun (στα ελληνικά, Θεσσαλονίκη) για την ομιλία του μεγάλου ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.
Έρχονται για να διατρανώσουν την Μακεδονικότητα της αποκαλούμενης Βόρειας Ελλάδας, την οποία κατέλαβαν οι Έλληνες με δόλια μέσα: πρώτα, στέλνοντας κατασκόπους και δολοφόνους των οποίων τα αγάλματα ακόμα να εξαφανίσουν από τον δημόσιο χώρο, όπως του διαβόητου Παύλου Μελά. Κατόπιν, κάνοντας γενοκτονία των υπερήφανων Μακεδόνων, που βγήκαν στα βουνά και στο αντάρτικο δίπλα στους Έλληνες κομμουνιστές, για να δημιουργήσουν την μία και μοναδική Δημοκρατία της Μακεδονίας – μια δημοκρατία της αλληλεγγύης των λαών, όπου Έλληνες και Μακεδόνες θα μπορούσαν να ζήσουν ειρηνικοί και ενωμένοι.

  Ο φωτεινός διεθνής ηγέτης, ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωσε τους Μακεδόνες: «Δεν είστε οι μόνοι που έχετε δικαίωμα στην κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όμως, είστε Μακεδόνες. Η γλώσσα σας είναι η Μακεδονική. Τα προϊόντα που παράγετε είναι μακεδονικά. Η χώρα σας είναι Μακεδονία και αυτό δεν παραγράφεται». Πράγματι, κάποιοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο Αλέξανδρος ο Μακεδών και η οικογένειά του ίσως να ομιλούσαν και ελληνικά. Αυτό δεν στερεί τίποτα από την ένδοξη καταγωγή του υπερήφανου Μακεδονικού λαού, που χιλιάδες χρόνια τώρα καταπιέζεται από τους ιμπεριαλιστές και αιμοβόρους Έλληνες. Η κατοχή της Μακεδονίας του Αιγαίου από τους Έλληνες, στερεί τους Μακεδόνες από τον φυσικό τους χώρο: την νότια Μακεδονία και την φυσική τους πρωτεύουσα – την Solun (αυτήν που οι Έλληνες καταχρηστικά ονομάζουν Θεσσαλονίκη)».

*Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την δημοτική παράταξη «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη»

POLICE VOICE
 
THE SECRET REAL TRUTH

2 σχόλια:

  1. Μυρίζω αλληλομακέλεμα.. Και καλύτερα δηλαδή..να επιταχυνθούν οι εξελίξεις, να τελειώνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!