Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ήταν ένας πολύ συχνότερος μάρτυρας για το κακόφημο αεριωθούμενο αεροπλάνο του εγγεγραμμένου σεξ από το παρελθόν, με τα αρχεία καταγραφής που δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος πραγματοποίησε τουλάχιστον 26 ταξίδια στο "Lolita Express" - ακόμη και προφανώς να καταστρέψει τις λεπτομέρειες της μυστικής υπηρεσίας τουλάχιστον πέντε από τις πτήσεις, σύμφωνα με τα αρχεία που ελήφθησαν από το FoxNews.com.


Η παρουσία του Clinton στο Boeing 727 του Jeffrey Epstein σε 11 περιπτώσεις έχει αναφερθεί, αλλά τα αρχεία καταγραφής πτήσεων δείχνουν ότι ο αριθμός είναι διπλάσιος από αυτόν και τα ταξίδια μεταξύ 2001 και 2003 περιελάμβαναν εκτεταμένα junkets σε όλο τον κόσμο με τον Epstein και τους άλλους επιβάτες να αναγνωρίζονται στα δηλωτικά με τα αρχικά τους τα ονόματα, συμπεριλαμβανομένης της "Τατιάνας". 

Ο εξαπατημένος αεριωθούμενος κέρδισε το ψευδώνυμο που είχε εμπνεύσει ο Ναμπακόφ, επειδή φέρεται να ήταν εξοπλισμένο με ένα κρεβάτι όπου οι επιβάτες είχαν ομαδικό σεξ με νεαρά κορίτσια.


"Ο Μπιλ Κλίντον ... που συνδέεται με έναν άνθρωπο όπως ο Jeffrey Epstein, ο οποίος όλοι στη Νέα Υόρκη, σίγουρα στους εσωτερικούς κύκλους του, ήξεραν ότι ήταν παιδεραστής", δήλωσε η Conchita Sarnoff, της μη κερδοσκοπικής συμμαχίας που εδρεύει στην Ουάσινγκτον, στη διάσωση των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, και συντάκτης ενός βιβλίου σχετικά με την υπόθεση Epstein που ονομάζεται "TrafficKing".  


"Γιατί ένας πρώην πρόεδρος θα συνεργάζεται με έναν τέτοιο άνδρα;"

 

Ο Epstein κατέχει ολόκληρο το νησί των 72 στρεμμάτων.



Ο Epstein κατέχει ολόκληρο το νησί των 72 στρεμμάτων. (Google Earth)

Ο Epstein, ο οποίος μεταξύ των φιλαράκων του βασίζεται σε βασιλικές φιγούρες, αρχηγούς κρατών, διασημότητες και συναδέλφους δισεκατομμυριούχους, διέμεινε 13 μήνες στη φυλακή και σε φυλάκιση για προσβολή και προμήθεια ανηλίκων για πορνεία. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, είχε μια ομάδα εμπόρων που αγόραζαν κορίτσια ηλικίας 12 ετών για να εξυπηρετήσουν τους φίλους του στο "Orgy Island", ένα κτήμα στο νησί 72 στρεμμάτων του Epstein, που ονομάζεται Little St James, στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

 
Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, 32 ετών, η οποία ισχυρίζεται ότι έσπασε από τον Epstein στην ηλικία των 15 ετών, ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι είδε την Κλίντον να αποδράσει από το Epstein το 2002, αλλά τα αρχεία καταγραφής δεν δείχνουν την Clinton σε οποιαδήποτε πτήση προς τον St. Thomas, τον πλησιέστερο αερολιμένα ικανό να φιλοξενήσει τον Epstein επίπεδο.

  Κάνουν την εμφάνιση της Clinton στο αεροπλάνο του Epstein σε προορισμούς όπως το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη, η Κίνα, το Μπρουνέι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, οι Αζόρες, το Βέλγιο, η Νορβηγία, η Ρωσία και η Αφρική.

 
Μεταξύ αυτών που ταξίδευαν τακτικά με την Κλίντον ήταν οι συνεργάτες του Epstein, ο κοινωνικός Γκίσεν Μάγισγελ της Νέας Υόρκης και ο βοηθός του Ερστέιν, Σάρα Κέλεν, οι οποίοι και οι δύο διερευνήθηκαν από την FBI και την Αστυνομία του Palm Beach για την πρόσληψη κοριτσιών για τον Epstein και τους φίλους του.

 

Τα αρχεία καταγραφής πτήσεων πρέπει να κατατεθούν στην Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας.



Τα αρχεία καταγραφής πτήσεων πρέπει να κατατεθούν στην Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας.

Τα επίσημα ημερολόγια πτήσεων που κατατέθηκαν με την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας δείχνουν ότι η Κλίντον ταξίδεψε σε μερικά από τα ταξίδια με περισσότερους από 10 πράκτορες μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

 Ωστόσο, σε ένα ταξίδι πέντε ωρών στην Ασία μεταξύ 22 Μαΐου και 25 Μαΐου 2002, δεν υπάρχει ούτε ένας πράκτορας μυστικής υπηρεσίας.  

Η αμερικανική μυστική υπηρεσία αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλαπλές αιτήσεις για το νόμο περί ελευθερίας ενημέρωσης που υπέβαλε η FoxNews.com, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με αυτά τα ταξίδια.  

Η Κλίντον θα έπρεπε να καταθέσει ένα έντυπο για να απορρίψει τις λεπτομέρειες του πράκτορα, όπως είπε ένας πρώην πράκτορας μυστικής υπηρεσίας στο FoxNews.com.

 
Σε απάντηση σε ξεχωριστό αίτημα FOIA από το FoxNews.com, η αμερικανική μυστική υπηρεσία δήλωσε ότι δεν έχει αρχεία που να δείχνουν ότι οι πράκτορες ήταν πάντα στο νησί με την Κλίντον.


Ένας εκπρόσωπος του Κλίντον δεν επέστρεψε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας σχόλια σχετικά με τη σχέση του πρώην προέδρου και ταξιδεύει με τον Epstein.  

Η Βιβλιοθήκη του Clinton είπε ότι δεν έχει καμία σχετική πληροφορία και δεν παρακολουθεί τα ταξιδιωτικά αρχεία του Clinton.

 
Ο Martin Weinberg, ο σημερινός δικηγόρος του Epstein, δεν απάντησε σε πολλαπλές ερωτήσεις.  

Ο Epstein δήλωσε σε ένα δικαστήριο ότι δήλωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του "έχουν αποτελέσει αντικείμενο των πιο εξωφρενικών και προσβλητικών επιθέσεων, καταγγελιών και απλών εφευρέσεων".

 

Το Boeing 727 του Epstein ήταν γνωστό ως το "Lolita Express".



Το Boeing 727 του Epstein ήταν γνωστό ως το "Lolita Express". (John Coates, airport-data.com)

Ωστόσο, εκατοντάδες σελίδες δικαστικών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών από αστυνομικούς και πράκτορες του FBI, που εξετάστηκαν από το FoxNews.com, δείχνουν ότι ο Epstein τελεί υπό έλεγχο του νόμου για περισσότερο από ένα χρόνο.

 
Η αστυνομία στο Palm Beach, Fla., Ξεκίνησε μια ετήσια έρευνα το 2005 στον Epstein, αφού οι γονείς ενός 14χρονου κοριτσιού δήλωσαν ότι η κόρη τους κακοποιήθηκε σεξουαλικά. 

 Η αστυνομία έδωσε συνέντευξη σε δεκάδες μάρτυρες, κατάσχεσε τα σκουπίδια της, πραγματοποίησε επιτήρηση και έψαξε το αρχοντικό της στο Palm Beach, προσδιορίζοντας τελικά 20 κορίτσια ηλικίας 14-17 ετών, τα οποία δήλωσαν ότι είχαν σεξουαλική κακοποίηση από τον Epstein.

 
Το 2006, κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας του Palm Beach, το FBI ξεκίνησε μια ομοσπονδιακή έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι ο Epstein και οι προσωπικοί βοηθοί του «χρησιμοποίησαν εγκαταστάσεις διακρατικού εμπορίου για να ωθήσουν κορίτσια ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών να ασχοληθούν με παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες».

 
Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, οι αστυνομικοί ανακριτές βρήκαν «σαφή ένδειξη ότι το προσωπικό του Epstein εργάστηκε συχνά για να προγραμματίσει κυριολεκτικά πολλές νεαρές κοπέλες ηλικίας 12 έως 16 ετών κάθε μέρα, συχνά δύο ή τρεις φορές την ημέρα».

 
Ένα θύμα, σε μαρτυρία ορκωτών καταθέσεων, δήλωσε ότι ο Epstein άρχισε σεξουαλικά να επιτίθεται σε αυτήν όταν ήταν 13 ετών και την κακοποίησε σε περισσότερες από 50 περιπτώσεις τα επόμενα τρία χρόνια.  

Τα κορίτσια μαρτυρούν ότι είχαν δελεαστεί στο σπίτι του Epstein αφού είχαν υποσχεθεί εκατοντάδες δολάρια για να είναι το μοντέλο ή μασέρ του, αλλά όταν έφθασαν, τους διέταξε να βγάλουν τα ρούχα τους και να μασάζουν το γυμνό σώμα τους, ενώ αυνανίζονταν και χρησιμοποιούσαν σεξουαλικά παιχνίδια πάνω τους.

 
Ο Αμερικανός εισαγγελέας για τη Νότια Περιφέρεια της Φλώριδας προετοίμασε χρεώνοντας έγγραφα που κατηγόρησαν τον Epstein για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, παραβίαση μαρτύρων και ξέπλυμα χρήματος, αλλά ο Epstein έκανε μια συμφωνία επίλυσης ποινικών αδικημάτων πριν να παραδοθεί ένα κατηγορητήριο.

 
Στις 24 Σεπτέμβρη του 2007, σε μια συμφωνία που περιβάλλεται από μυστικότητα που άφησε φερόμενα θύματα να συγκλονιστούν από την επιείκεια, ο Epstein συμφώνησε σε ποινή 30 μηνών, που περιλάμβανε 18 μήνες φυλάκισης και 12 μήνες κατ 'οίκον περιορισμό και συμφωνία για καταβολή δεκάδων νεαρά κορίτσια με ομοσπονδιακό καθεστώς που προβλέπει αποζημίωση στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

 
Σε αντάλλαγμα, το Γραφείο Εισαγγελέα των ΗΠΑ υποσχέθηκε να μην ασκήσει ομοσπονδιακές κατηγορίες εναντίον του Epstein ή των συν-συνωμόνων του.

 
Ο δικηγόρος της Φλόριντα Μπραντ Έντουαρντς, ο οποίος εκπροσώπησε μερικά από τα υποτιθέμενα θύματα του Epstein, μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη μυστική συμφωνία χωρίς δίωξη με την ελπίδα ότι θα ανατραπεί.  

Ο Edwards ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η κυβέρνηση και ο Epstein απέκρυψαν τη συμφωνία από τα θύματα «για να τους εμποδίσουν να διατυπώσουν αντιρρήσεις και να αποφύγουν τη διαμάχη που θα είχε προκύψει αν είχε γίνει γνωστό ότι η κυβέρνηση ανοσοποιούσε ένα πολιτικά συνδεδεμένο δισεκατομμυριούχος και όλοι οι συν-συνωμότες του από τη δίωξη εκατοντάδων ομοσπονδιακών σεξουαλικών εγκλημάτων κατά των ανήλικων κοριτσιών. "

 
Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Φλόριντα δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό της συμφωνίας.

 
Άλλοι πολιτικοί, διασημότητες και επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένου του υποψήφιου προεδρικού υποψηφίου Donald Trump, κατηγορούνται για αδελφοποίηση με τον Epstein.  

Ο δικηγόρος Trump, Alan Garten, δήλωσε στο FoxNews.com ότι ο Trump και ο Epstein δεν είναι φίλοι.

 
«Δεν υπήρξε καμία σχέση μεταξύ του Jeffrey Epstein και του Donald Trump», είπε. "Δεν ήταν φίλοι και δεν συναναστρέφονταν μαζί".