Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Με διαφήμιση σε κιόσκια και στάσεις στην πλατεία Συντάγματος, καλούν τον κάθε τζιχαντιστή να ζήσει το μύθο του στην Ελλάδα (Yunanistan) και στην Ε.Ε


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας τα έχουμε πει έτη φωτός πριν ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ. Δείτε και τον πρόθυμο Αβραμόπουλο να προωθεί το σχέδιο ΕΔΩ 
Πρόκειται για την επιτάχυνση του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  είναι εβραϊκής εκτέλεσης (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.


Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
https://www.stoxos.gr/2018/12/yunanistan.html
ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΛΑΦΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ 10-11/12/2018. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. 
ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΑΡΑ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΑ ΕΧΩ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ.


ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ …ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ… ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΖΑΕΦ, ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ …»Κανένα περιθώριο συμφωνίας με όσους εκφράζουν αλυτρωτισμούς»…. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ «ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

https://isxys.blogspot.com/2018/12/yunanistan.html

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!