Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτη φορά αριστερά: Κάνουν «κουρελόχαρτο» κανονισμό της Βουλής για να «σώσουν» τον Καμμένο...με τον οποίο υποτίθεται οτι ''χώρισαν τα τσανάκια τους' - ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Για τον Συγ-Καμμένο δειτε ΕΔΩ .

Όλες τις πληροφορίες και τα σχέδια των συνεργαζόμενων οβριών ενάντια στην Ελλάδα θα τα βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ  Είναι όλοι μια ''παρέα'' και γι' αυτό πρέπει οι Έλληνες να βάλουν επιτέλους μυαλό όπως είπαμε ΕΔΩ αλλιώς τους περιμένουν χειρότερα όπως ΕΔΩ.
 
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ
 
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXgfecjoKBKHnlKiVs4iRggUswNW8L8JOYl3sX5T9ZEN0bcHDPlR_3MOqGe_GeAO4KM7vQiOtvDAr0w5PTazq1zeeCa8ZI_1FktVzzElvC-IJf5887_hILvF5CmwANoYpFgTh7MW8qqg/s1600/MASSONOS+O+KAMScreenshot_1.png
Στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση,
ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν να χάσουν τους ΑΝΕΛ.

 
Οι ΑΝΕΛ, μπορεί να αποχώρησαν εν μέσω του επεισοδιακού πατριωτικού σόου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με το λεγόμενο διαζύγιο για το οποίο πολύς λόγος έγινε, ΑΛΛΑ τους νόμους θα τους ψηφίζουν κανονικά στηρίζοντας Τσίπρα!

Το θέμα είναι πως οι ΑΝΕΛ θα κρατήσουν κοινοβουλευτική ομάδα.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, για να είναι κάποιος αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδος και να αναγνωρίζεται η κοινοβουλευτική αυτή ομάδα από τη Βουλή, πρέπει να έχει πέντε (5) βουλευτές το ελάχιστο,
που να έχουν εκλεγεί με το κόμμα του.

Ο Πάνος Καμμένος πήρε μεταγραφή από τον Βασίλη Λεβέντη, τον Αριστείδη Φωκά, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί μαζί του, άρα δεν τον βοηθάει να πίασει το ελάχιστο όριο που χρειάζεται βάσει συντάγματος.

Ο έκτος που έχει αυτή τη στιγμή είναι ο Παπαχριστόπουλος, ο οποίος όπως φαίνεται είναι θέμα χρόνου το να παραιτηθεί. Όταν φύγει αυτός, τη θέση του παίρνει ο Τ.Κουίκ, ο οποίος όμως έχει αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ.
Επομένως, δεν γίνεται όπως και να το προσπαθήσει, να έχει πέντε βουλευτές εκλεγμένους με το κόμμα του ο Πάνος Καμμένος.
Και τι γίνεται τώρα;
Εχθές ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προέτρεψε τον Παπαχριστόπουλο να μείνει…λίγο ακόμη, ώσπου να δουν τι μπορούν να κάνουν με τον κανονισμό.
Ετοιμάζουν όπως λέγεται, μια αλλαγή στον κανονισμό, ώστε μαγειρεύοντάς τον, να σώσουν τον Καμμένο!

Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε, Θέλουν να κάνουν τον κανονισμό της Βουλής κουρελόχαρτο για να αναγνωρίζεται ο Καμμένος ως αρχηγός κόμματος με κοινοβουλευτική ομάδα και να μην χάσει τα προνόμια που δίνει η ιδιότητα του αρχηγού.

Μένει να δούμε, αν τελικά γίνει, πως θα διαστρεβλωθεί ο κανονισμός της Βουλής για να σωθεί ο Καμμένος, μετά την παραίτηση Παπαχριστόπουλου, αν τελικά γίνει και αυτή!
Ελλάς το μεγαλείο σου!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
(φώτο: Eurokinissi)

ΕΛ

5 σχόλια:

  1. Χωρις τους ΑΝΕΛ ειναι, Νομικά , κυβερνηση μειοψηφίας και επομενως πρεπει να κυρηχθουν εκλογες .
    Τα διάφορα κόλπα και οι διάφορες πατέντες για συνασπισμους εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ο Τσίπρας είναι Υπόλογος προς τον Ελληνικό λαό.
    Μία Νόμιμη Δημοκρατική Κυβέρνηση ποτέ δεν ενεργεί στα σκοτεινά αλλά με διαφάνεια και συνέπεια.

    Επίσης , εχουν χαθει από το προσκήνιο άπαντες οι Δικηγόροι και δεν φανερώνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Γιατί ; Προς τί αυτός ο δισταγμός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα γιατί δεν συνδέεται τα σχόλια του blog σας με το DISQUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να έχετε την ευκολία να σχολιάζετε όσο γίνεται πιο εύκολα χωρίς να κρατούν στο discus το ιστορικό σας.... Δεν είναι καλύτερα έτσι;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς ξέρετε αλλα νομίζω πως η προτιμούν disqus!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!