Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ποια «Νότια Μακεδονία», ρε καραμ@λ@κα, Αρνιακέ; Δεν πάς , ρε γελοίε ανθέλληνα, να βάλεις το κεφάλι σου σε καμιά κουφάλα Σκοπιανού, για να ισιώσεις;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Τα γαλλικά του τίτλου είναι χρήσιμα προκειμένου να γίνουμε λίγο περισσότερο σαφείς γιατί πια το κακό παράγινε. 
Όσον αφορά το σχόλιο του αρθρογράφου για τον μακαρίτη Κυριακού δεν με βρίσκει σύμφωνο μιας και ο συγχωρεμένος ήταν αυτός που δημιούργησε την τουρκολαγνεία στην τηλεόραση. Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς... Δείτε την αντίδραση των πολιτών ΕΔΩ.
 Η προδοτική συμφωνία είναι καταρχήν ''ληγμένη'' όπως είπαμε  ΕΔΩ.

 Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.


 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.


Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2019/02/arniakos-1024x544.png
Ως «Νότια Μακεδονία» κατονόμασε την Μία και Μοναδική Ελληνική Μακεδονία στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής του καιρού.


Ο επιλήσμων και ανιστόρητος και από σήμερα στιγματισμένος ανθέλληνας, Τάσος Αρνιακός, εκφωνώντας το δελτίο καιρού και φτάνοντας στη Βόρεια Ελλάδα, μας ενημέρωσε για την πρόβλεψη του καιρού στη «Νότια Μακεδονία»!!!!

Η εκφώνηση της Μακεδονίας ως «Νότια Μακεδονία» όπως είναι φυσικό προκάλεσε ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις και έχει γίνει χαμός.
Τι να του πεις τώρα του κ@ρ@μ@λ@κα. Σεβόμαστε τα χρόνια του γεράκου. Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Κυριακού, Αρνιακέ, θα σε πέταγε στην Λεωφόρο Κηφισίας με τις κλωτσιές.
Ζήτα τουλάχιστον μία συγγνώμη ρε μουσχάρι. Ξέρουμε τι θα πεις αύριο. Συγγνώμη, δεν εννούσα αυτό, εννοούσα την Κεντρική, την Βόρεια, την Δυτική κλπ. Κρίμα που εξακολουθεί ο κόσμος να βλέπει τα τουρκοκάναλα. Αλλά ο κόσμος, παλιόγερε, σας σιχάθηκε.
Η εικόνα από το verianet.gr
 makeleio.gr

KATOXIKA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!