Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΤΟ 86% των ΕΛΛΗΝΩΝ Α Π Α Ι Τ Ε Ι Α Π Ε Λ Α Σ Η των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ! Ακούτε εκεί στην κυβέρνηση;;;





Δημοσκόπηση σε 18 χώρες του κόσμου, με το ερώτημα περί των μέτρων που πρέπει να ληφθούν κατά της λαθρομετανάστευσης, με την απέλαση να είναι ένα απ’ αυτά, πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο 'Pew'.

Αποτέλεσμα εικόνας για Pew

Σε όλες τις χώρες τα ποσοστά υπέρ των απελάσεων είναι μεγαλύτερα από τα ποσοστά των – δήθεν και εκ του ασφαλούς, αφού δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους! - «αλληλέγγυων», αλλά στην Ελλάδα το ποσοστό αυτό είναι συντριπτικό, φτάνοντας το 86%, έναντι μόλις 12%, που είναι κατά των απελάσεων!

Είναι δε ενδεικτικό, πως το συντριπτικό αυτό ποσοστό είναι μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα ποσοστά σε χώρες που θεωρούνται «ρατσιστικές» από τους νεοταξίτες. 

Για παράδειγμα, το ποσοστό όσων τάσσονται υπέρ των απελάσεων στην Ρωσσία είναι 81% στην Ρωσσία, 68% στην Ουγγαρία και 50% στην Ιταλία, ενώ ο μέσος όρος των 18 χωρών είναι 35% κατά και 61% υπέρ των απελάσεων.

Καταλάβατε τώρα γιατί η εγχώρια κυβέρνηση των προδοτών δεν τολμάει να κάνει ένα δημοψήφισμα, για να λυθεί με τον πιο δημοκρατικό τρόπο που υπάρχει, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης;


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!