Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

..."Μοσχομύρισε" ...Α Ν Α Τ Ο Λ Ι Κ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!


Αποτέλεσμα εικόνας για WALTER ULBRICHT


Σχετική εικόνα
ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ, Ο ΕΠΙΝΟΗΤΗΣ (;) ΤΟΥ 'ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ' !


Σχετική εικόνα
O ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΑΛΤΕΡ ΟΥΛΜΠΡΙΧΤ. ΕΠΙ
ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Η ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ
ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

 1. Έτσι μας επιβάλλουν να ψηφίζουμε τα δικά τους «παιδιά»
  Από aznews -28 Μαρτίου 2019

  Η δημοκρατία που έχουμε στο μυαλό μας …αφορά την αποστολή ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ αντιπροσώπων στα κέντρα εξουσίας. Η «δημοκρατία» που εννοούν οι τοκογλύφοι είναι να μας επιβάλλουν να επιλέξουμε από μία συγκεκριμένη λίστα δικών τους πρακτόρων που εκμεταλλεύονται τα Δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για να γίνουν αναγνωρίσιμοι…ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά....

  Διαβάστε περισσότερα:

  https://aznews.site/etsi-mas-epivalloyn-na-psifizoyme-ta-di/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ! ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ Ν’ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (3 ΒΙΝΤΕΟ)
  29/03/2019

  Στην περίπτωση της προδοσίας της Μακεδονίας μας, αρχιπροδότες είναι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας. Και απλά προδότες είναι όλοι όσοι εξακολουθούν να στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την προδοσία των Πρεσπών!

  Έτσι, χθες το βράδυ, έξω από το Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, έγιναν αποδέκτες εντονότατων αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους πατριώτες και τα συριζόμουτρα που πήγαν να χειροκροτήσουν τον αρχιπροδότη Τσίπρα, μόλις βγήκαν από τον χώρο της σύναξης!

  Τέρμα, λοιπόν, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά! Δε μπορεί να μπαίνουν στο «στόχαστρο» μόνο οι αρχιπροδότες και να τη βγάζουν καθαρή οι προδότες!

  Γιούχα σε όλους τους!

  https://youtu.be/1DmBa0lQQhc

  https://youtu.be/67iWkmYUlx0

  https://youtu.be/T86iV0gjaMs

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!