Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η 'ΜΑΦΙΑ' των φυλακών ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ χωρίς έλεος! ΚΑΝΕΙΣ δεν επεμβαίνει. Φοβερό 'βίντεο'! ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ; Τί είναι αυτό;

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φόνος εν ψυχρώ στις φυλακές Κορυδαλλού/Βήμα
https://www.tromaktiko.gr/117270/vinteo-ntokoumento-i-dolofonia-alvanou-pinikou-mesa-stis-fylakes-korydallou-sklires-ikones/

Ά φ ω ν ο ι   παρακολουθούν εδώ και λίγες ώρες οι Έλληνες, τα διεδραματιζόμενα στις Φυλακές Κορυδαλού, απο αποκαλυπτικό αλλά ΣΚΛΗΡΟ 'βίντεο', ΕΝ ΨΥΧΡΩ εκτελέσεως κρατουμένου απο άλλους, που εδόθη στην δημοσιότητα κατόπιν αποκαλύψεων της σημερινής κυριακάτικης εφημερίδος 'Τό Βήμα'.
Καθολική  Α Ν Ο Μ Ι Α και κυριαρχία της μαφίας!
Όσο γιά κυβερνητικές αντιδράσεις;
Περίπου τίποτα.
Τί να δικαιολογηθούν;

Μία χλιαρή και ανιαρή ανακοίνωση από το "αρμόδιο" υπ.Δικαιοσύνης, λές και δεν δολοφονείται εν ψυχρώ ένας κρατούμενος από άλλους με μαχαίρια (ΠΟΥ και ΠΩΣ τα βρίσκουν;) σάν νά μήν συμβαίνει τίποτε, σάν να είναι το θέμα μικρό, ενώ οι φύλακες παρακολουθούν απαθείς και ανύμποροι (;) να παρέμβουν...




Ανέβηκε στις 31 Μαρτίου του 2019

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΧΙΜΗΞΕ ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ
    31/03/2019

    Συνελήφθη στη Μόρια της Λέσβου, ένα «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» (συμμαθητής των παιδιών μας να υποθέσουμε…) ηλικίας 16 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για τα αδικήματα της αντίστασης και της απείθειας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, το «προσφυγόπουλο» αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ ακολούθως αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ είχε στην κατοχή του δύο (2) μαχαίρια, με λάμες μήκους -10- και -20- εκατοστών.

    Να το χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΛΒΙΝΙ: ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
    31/03/2019

    Δύο φορές θα πρέπει πλέον να το σκεφτεί κάθε επίδοξος βιαστής στην Ιταλία, καθώς οι ποινές-χάδι τελείωσαν!

    Μιλώντας, λοιπόν, για τα τρία ανθρωπόμορφα τέρατα που προσφάτως βίασαν ομαδικά μία νεαρή Αμερικανίδα στη Σικελία, ο Σαλβίνι δήλωσε ότι θα πρέπει να τους επιβληθεί χημικός ευνουχισμός: «Για τα σκουλίκια της Κατάνια, που βίασαν χωρίς οίκτο την τουρίστρια: Σίγουρη φυλάκιση και χημικός ευνουχισμός!».

    Να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατριώτης Σαλβίνι μιλάει για χημικό ευνουχισμό βιαστών και παιδεραστών. Παλαιότερα, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση, είχε χαρακτηρίσει τον χημικό ευνουχισμό «αναγκαία ποινή για βιαστές και παιδόφιλους».

    Και τώρα που ανήλθε στην εξουσία, θα περάσει από τα λόγια στις πράξεις!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!