Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΟΙΟΣ είναι ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητος Ελλάδος στην οποία ο Βίτσας ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ι θ α γ έ ν ε ι α ;



javed

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα - 
Μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοικτή κόντρα με την Ελληνική Αστυνομία, είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητος Ελλάδος στην εκδήλωση της οποίας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, υποσχέθηκε ιθαγένεια (!!!) στους  Π α κ ι σ τ α ν ο ύ ς  της πρωτευούσης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβέντ ασλάμ
Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβέντ ασλάμ

Ο Τζαβέντ Ασλάμ, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον υπουργό σε όλη την διάρκεια της εκδηλώσεως, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την 'Interpol', ενώ βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρόξενο της χώρας του στην Αθήνα. 

Σχετική εικόνα

Παράλληλα, κατέθεσε ως μάρτυρας εναντίον της 'Χ. Α.' στην δίκη, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαντήσει με σκληρό τρόπο στις επιθέσεις που δέχονται οι μετανάστες. 

Σχετική εικόνα
Ω ΝΑΙ! Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,
Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ (ΚΑΘΕ) ΤΖΑΒΕΝΤ
ΑΣΛΑΜ....

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβέντ ασλάμ

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβέντ ασλάμ

Όπως για παράδειγμα τα όσα είπε στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο: “Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν” είπε με νόημα ο κ. Ασλάμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαβέντ ασλάμ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://greeknation.blogspot.com/2019/03/blog-post_770.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!