Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

«Νά ἐνθυμούμεθα ὅτι ὁ φοβερώτερος ΕΧΘΡΟΣ τῆς ἑλληνικῆς φυλῆς,ὑπῆρξε πάντοτε ἡ δ ι χ ό ν ο ι α»! ΑΚΟΥΣΑΜΕ ; ΟΛΟΙ ;








Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΡΧΙΚΟΥΚΟΥΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ… ΖΗΤΙΑΝΙΑ: ΕΛΕΗΣΤΕ ΜΑΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ», ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    24/03/2019

    Μια νέα τακτική ακολουθεί το… τιμημένο κουκουέ, ενόψει των εκλογών που έρχονται, προκειμένου να αποφύγει την ολοκληρωτική συντριβή, καθώς λειτουργεί πλέον ανοιχτά ως ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γιατί «εμβληματικοί» κουκουέδες (όπως η… εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα Λοΐζου, ο γιός του Πλουμπίδη, ο κόκκινος ολιγάρχης Κόκκαλης και άλλοι) προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ, συμπαρασύροντας προς τα κει και το υπόλοιπο κοπάδι των κομμουνιστών. Την τακτική της… ζητιανιάς!

    Ελεήστε τον… αόμματο! Ματάκια έχει και κόσμο δε βλέπει!

    Έτσι, σε ομιλία που έκανε τις προηγούμενες ημέρες στην Θήβα το… καμάρι του Πάιατ, ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, ζήτησε την ευκαιριακή εκλογική συσπείρωση των… «προοδευτικών» δυνάμεων στο… τιμημένο, για «να γκρεμίσουμε από την τρίτη θέση τη ναζιστική Χρυσή Αυγή»:

    «Και η Βοιωτία, η Θήβα στις επόμενες εκλογές πρέπει να απαλλαγεί από το όνειδος να εκπροσωπείται η Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Βουλή με βουλευτή από το νομό. Οι λίγες αυτές εκατοντάδες ψήφοι που λείπουν για να βγει βουλευτής του ΚΚΕ, για να βρεθεί στην 3η θέση στο νομό το ΚΚΕ, μπορούν να βρεθούν, αρκεί να συσπειρωθούν με το ΚΚΕ όλες οι προοδευτικές λαϊκές δυνάμεις της επαρχίας της Θήβας, του Νομού Βοιωτίας συνολικά!».

    Ποια η ιδιαιτερότητα της Βοιωτίας; Είναι τριεδρική, άρα το τρίτο κόμμα εκλέγει βουλευτή! Επιπροσθέτως, είναι και προσωπικό το θέμα για τον αρχικουκουέ, καθώς στις εκλογές του 2015 ήταν εκεί υποψήφιος ο ίδιος και υπέστη ταπεινωτική ήττα από τον Ευάγγελο Καρακώστα!

    Κι όπως φαίνεται, το… τιμημένο θα ακολουθήσει την τακτική της… ζητιανιάς και στις υπόλοιπες τριεδρικές περιφέρειες, με το πρόσχημα της κατατρόπωσης της Χρυσής Αυγής.

    Εκλογική πενία, τέχνας κατεργάζεται!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!