Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Το Γιουγκοσλαβικό έ γ κ λ η μ α του Κράτους Δικαίου κατά της Ανθρωπότητος!!! (ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!)


ΧΜ!...
"ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΕ ΕΣΕΝΑ"!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;Πριν 20 χρόνια στις 24 Μαρτίου 1999 άρχισαν οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ, εναντίον της πρώην ΟΔ. Γιουγκοσλαβίας . 
Οι «καλοί άνθρωποι», ο Κλίντον και 
η παρέα του δεν είχαν καμμιά διεθνή νομιμοποίηση. 

Ανέλαβαν «ανθρωπιστική δράση» (!) κατά της Εθνικής Κυριαρχίας μιας ανεξάρτητης χώρας μέλους του ΟΗΕ , και υπέρ μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ. 

Βομβάρδιζαν τους Σέρβους για ...78 ημέρες


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and tony blair


Σχετική εικόνα

Σκότωσαν περίπου 2.500 αμάχους . Περίπου 12500 ήταν οι τραυματίες πολλοί από αυτούς έμειναν ανάπηροι. 

Το ΝΑΤΟ κατέστρεψε χιλιάδες σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, δρόμους και γέφυρες. 
Το κόστος της καταστροφής ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολλάρια. 

Σχετική εικόνα
O TONY MΠΛΕΡ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ
ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥ ΡΑΜΑ!
(ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΙΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ...)
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΝΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν οι Καρκίνοι από το απεμπλουτισμένο Ουράνιο και την διοξίνη που σκόρπισε στον αέρα από την καταστροφή των διυλιστηρίων. 

Ο Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, με διάγγελμα του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της Σερβίας είπε ότι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας επιθυμούσε την συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας, και ότι θα υπερασπιστεί τη χώρα εάν δεχθεί επίθεση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan milosevic

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της επίθεσης ο Τζουγκάνοβιτς ως πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας για να κηρύξει την χώρα σε κατάσταση Πολέμου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για bill clinton and tony blair

Ο Μπιλ Κλίντον μίλησε στο τηλέφωνο με τον Μπόρις Γέλτσιν και του ζήτησε «να μην επιτρέψει την κρίση στο Κοσσυφοπέδιο να χαλάσει τις σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσιγκτον».
Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας από τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ ξεκίνησε στις 19 και 50 . 

Οι πρώτες βόμβες έπεσαν στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι, στους στρατώνες στο Πρόκουπλιε και τραυματίστηκε ο στρατιώτης Μπόμπαν Νεντέλκοβιτς .που ήταν στη σκοπιά. 

Στη συνέχεια, στις 20:05 βομβαρδίστηκε ένα στρατόπεδο στο Βίρμπισι και στις 20.15 χτύπησαν ένα υπόγειο καταφύγιο στην Κουρσούμλια, όπου σκοτώθηκαν 12 κληρωτοί .

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan milosevic

Στις 20:38 έπεσαν πρώτες ρουκέτες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Μπαταΐνιτσα, όπου βρισκόταν το ΚΕΠΙΧ του Γιουγκοσλαβικού Γενικού Επιτελείου Στρατού. Προσεβλήθησαν επίσης πομποί αναμετάδοσης της ραδιοφωνίας και της κινητής τηλεφωνίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για slobodan milosevic

Η Γιουγκοσλαβία ανακοίνωσε ότι δεχόταν επίθεση από το 'ΝΑΤΟ' και ότι προσβλήθηκαν 20 στόχοι και διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία, την Γαλλία και την Γερμανία.

Η Κίνα και η Ρωσία ζήτησαν τον τερματισμό των επιθέσεων του 'ΝΑΤΟ' στην Σερβία και το Μαυροβούνιο και κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, που έληξε χωρίς απόφαση.

http://deltio11.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!