Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Μήνυμα πανθρησκείας από τον Πάπα: «Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουμε στον ίδιο Θεό» (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέο μήνυμα πανθρησκείας έστειλε ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ Πάπας!

Στέλνοντας μήνυμα στο Μαρόκο, δήλωσε: 

Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι πιστεύουμε στον ελεήμων και δημιουργό Θεό που δημιούργησε τους ανθρώπους και τους έβαλε στον κόσμο αυτό να ζούν σαν αδελφοί και αδελφές, σεβόμενοι την διαφορετικότητα του καθενός και βοηθώντας ο ένας τον άλλον σε ότι χρειάζονται.



Να θυμίσουμε ότι αυτό δεν ισχύει.

Ο Ιησούς Χριστός, τον οποίο δεν δέχεται η πανθρησκεία, μας αποκάλυψε πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και κατασκευασμένος από τον Αλλάχ-Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά και εμείς δοκιμαζόμαστε σε αυτόν μετά την αποστασία μας από τον πραγματικό κόσμο του Φωτός για να επιστρέψουμε και πάλι εκεί που ανήκουμε.

video


el.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. "Ο Ιησούς Χριστός, τον οποίο δεν δέχεται η πανθρησκεία, μας αποκάλυψε πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και κατασκευασμένος από τον Αλλάχ-Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά και εμείς δοκιμαζόμαστε σε αυτόν μετά την αποστασία μας από τον πραγματικό κόσμο του Φωτός για να επιστρέψουμε και πάλι εκεί που ανήκουμε."

    Που το λέει αυτό;
    Η παλαιά Διαθήκη την οποία δεν ήρθε για να καταργήσει αλλά για να συμπληρώσει Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας, λέει πως είμαστε απόγονοι επάνω στην γη του Αδαμ και της Ευας.
    Ναι η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!