Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Μία (άλλη) ματιά στα ΔΥΣΚΟΛΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ επετείου μας χθές...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΝΟΥΚ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ






















[Ορισμένα στοιχεία από : http://ixnos.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Ο Ιερός Λόχος δημιούργησε φέτος το σύγχρονο κρυφό σχολειό !

    ΠΗΓΗ: ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

    Κρυφό σχολειό 2019
    Προς τα Ελληνόπουλα…

    Σε ένα σχολείο που αντί να καλλιεργεί “ελληνική και ορθόδοξη συνείδηση” όπως επιτάσσει το Σύνταγμα (άρθρο 2, παρ 16),
    γεμίζει τα ελληνόπουλα με ενοχές μέσω της επιβαλλόμενης θεματολογίας περί ρατσισμού,...

    Διαβάστε περισσότερα:

    https://grothia.gr/enimerosi/afypnisi-antistasi/83008/o-ieros-lochos-dimioyrgise-fetos-to-sygchrono-kryfo-scholeio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    26/03/2019

    Σύμφωνα με καταγγελία συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, οι συριζαίοι διέταξαν τους πραιτωριανούς μιας διμοιρίας των ΜΑΤ (προφανώς απ’ αυτές που τους προστάτευαν από την οργή του «εχθρού – λαού»…), να βάλουν ένα χεράκι προκειμένου να ξεστηθεί η εξέδρα των επισήμων. Αυτό θα πει… «παιδιά για όλες τις δουλειές»!

    Λέτε την επόμενη φορά να στείλουν τους πιστούς τους ματατζήδες στα… hotspots, για να καθαρίσουν τις… τουαλέτες; Διόλου απίθανο, καθώς –αγαπητέ συνδικαλιστά- όποιος χάνει την όποια αξιοπρέπειά του, προστατεύοντας προδότες, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται πως τον εξευτελίζουν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ «ΕΧΘΡΟΥ-ΛΑΟΥ»!
    26/03/2019

    Σε πολλές περιοχές της χώρας, όταν κάποιος πολίτης τηλεφωνεί στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια, παίρνει την απάντηση «δεν υπάρχει αστυνομικός διαθέσιμος αυτή τη στιγμή».

    Και πώς να υπάρχει, όταν χιλιάδες αστυνομικοί φυλάνε τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ από την οργή του ελληνικού λαού; Κι όχι μόνο οι βουλευτές, που δικαιούνται κάποιους αστυνομικούς, αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν δικαιούνται!

    Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, λοιπόν, αποσπάστηκαν δύο αστυνομικοί στην «υπηρεσία προσωπικής ασφαλείας» του υποψηφίου περιφερειάρχη του κόμματος των προδοτών στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη!

    Υπενθυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος –που τυγχάνει και διευθυντής της ΕΡΤ 3, είχε αποκαλέσει «φασισταριά» τους Έλληνες που διαφωνούν με την προδοσία των Πρεσπών, λέγοντας ότι δεν θέλει ο 15χρονος γιός του «να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω».

    Στην συνέχεια των δηλώσεών του εκείνων, το’ παιξε… ατρόμητος: «Δεν φοβάμαι τους τραμπούκους του απέναντι πεζοδρομίου, του διαδικτύου και των στρατευμένων σχολιαστών και δημοσιογράφων…».

    Τώρα που… δεν φοβάται, πήρε μόνο δύο αστυνομικούς. Αν φοβόταν, πόσους θα’ παιρνε; Καμμιά εκατοστή;

    (ΥΓ): Φαίνεται πως… «αστυνομικοί υπάρχουν» – κατά το «λεφτά υπάρχουν»- αλλά όχι για το λαό!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!