Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΘΑ ΤΟ Θ Α Ψ Ο Υ Ν και αυτό οι "ειδήσεις μας"! ΟΧΙ Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Ο των Ισπανών στις δολοφονικές αμβλώσεις!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ;


Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ) ΠΟΛΑΚΗ, Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Χιλιάδες Ισπανοί διαδηλώνουν στη Μαδρίτη κατά των αμβλώσεων
...ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΕΜΒΡΥΩΝ! ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΑ ΓΕ ΤΙ;
ΑΡΑ ΓΕ...

Φωνάζοντας τα συνθήματα «Ναι στη ζωή» και «Η νεολαία ενωμένη αγωνίζεται για τη ζωή», οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στην οδό Σεράνο μέχρι την Πουέρτα δε Αλκαλά.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Μαδρίτης κατά των αμβλώσεων, που στην Ισπανία επιτρέπονται στη διάρκεια των 14 πρώτων εβδομάδων της εγκυμοσύνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για NO ABORTION IN MADRID

Αποτέλεσμα εικόνας για NO ABORTION IN MADRID

Φωνάζοντας τα συνθήματα «Ναι στη ζωή» και «Η νεολαία ενωμένη αγωνίζεται για την ζωή», οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στην οδό Σεράνο μέχρι την Πουέρτα δε Αλκαλά, όπου άφησαν εκατοντάδες πράσινα μπαλόνια «στη μνήμη των παιδιών που δεν γεννήθηκαν», όπως είπαν οι οργανωτές.

Αποτέλεσμα εικόνας για NO ABORTION IN MADRID

«Η άμβλωση θα έπρεπε να  α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι .  
Από τη σύλληψη υπάρχει μια ζωή που είναι ανεξάρτητη από τη μητέρα και έχει όλα τα δικαιώματα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Αλεχάντρα Αντόν, μια 32χρονη νοσηλεύτρια που ήρθε στη διαδήλωση μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της ηλικίας ενάμιση έτους και τριών μηνών.

Η διαδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γιορταστική ατμόσφαιρα με πλακάτ όπως «Το δικαίωμα στη ζωή είναι για όλους χωρίς εξαίρεση», οργανώθηκε έπειτα από έκκληση της πλατφόρμας «Ναι στη Ζωή».

Αποτέλεσμα εικόνας για NO ABORTION IN MADRID

Σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, η οποία ψηφίσθηκε το 2010 από την αριστερά, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν άμβλωση στη διάρκεια των 14 πρώτων μηνών της κύησης, μια προθεσμία που ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (PP) είχε εκπονήσει το 2013 ένα σχέδιο μεταρρύθμισης για τον περιορισμό της άμβλωσης σε μερικές περιπτώσεις, όμως η πολεμική που ακολούθησε το έκανε να αποσύρει το σχέδιό του.

Σήμερα ο δεύτερος στην ιεραρχία του PP, ο Τεοντόρο Γκαρθία Εχέα, συμμετείχε στη διαδήλωση για να υπερασπισθεί «τη ζωή, τη μητρότητα, το μέλλον της Ισπανίας, το μέλλον των οικογενειών», όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ενώ η αριστερά εξακολουθεί να υποστηρίζει το δικαίωμα στην άμβλωση, ο επικεφαλής του PP Πάμπλο Κασάδο προτείνει την επιστροφή στη νομοθεσία της δεκαετίας του 1980 που ήταν πιο περιριστική από τον σημερινό νόμο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για NO ABORTION IN MADRID

Από την πλευρά του, ο σχηματισμός της άκρας δεξιάς Vox, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αναμένεται να εκλέγει βουλευτές για πρώτη φορά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, προτείνει να αποκλεισθεί η άμβλωση από το δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι βουλευτικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν στις 28 Απριλίου και, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα του νυν πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ αναμένεται να έρθει πρώτο, όμως το PP, οι φιλελεύθεροι Ciudadanos και το Vox μπρεί να προσθέσουν τις έδρες τους για να σχηματίσουν έναν συνασπισμό της δεξιάς και της άκρας δεξιάς.


http://aktines.blogspot.com/2019/03/blog-post_991.html#more

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. ΤΟ 86% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    http://tinyurl.com/y6kh66us

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκληση Ερντογάν: Μετά τις εκλογές θα κάνουμε την Αγία Σοφία τζαμί!
    Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

    Σε μία ιταμή πρόκληση προχώρησε ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, παραμονή 25ης Μαρτίου. Σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε το βράδυ της Κυριακής από την τουρκική τηλεόραση είπε:

    «Γιατί όχι. Μπορεί να γίνει άνετα. Μάλιστα, μπορούμε να το δούμε σοβαρά αλλάζοντας τον τίτλο του από "μουσείο" σε "Τέμενος Αγίας Σοφίας". Όπως οι τουρίστες εισέρχονται χωρίς πληρωμή στο τέμενος Σουλταναχμέτ, όπως και στο Σουλεϊνάνιγιε ή το τέμενος Φατίχ. Θα το βγάλουμε από το καθεστώς μουσείου.»

    Απέναντι σε αυτή την τουρκική πρόκληση, η κυβέρνηση Σύριζα αναμένεται να ανακοινώσει νέα… Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, ίσως να κάνουν και μερικές ακόμα δηλώσεις που θα βολεύουν τα τουρκικά επιχειρήματα για την ΑΟΖ.

    Εννοείται ότι αν η Ελλάδα ήταν ένα σοβαρό κράτος με στιβαρή Εθνική Ηγεσία δεν θα άφηνε ούτε καν το περιθώριο σκέψης για μια τέτοια ασέβεια προς το Έθνος μας από τους τούρκους. Δυστυχώς, όμως, εδώ και δεκαετίες, οι εκάστοτε «ηγεσίες» της Ελλάδας αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους απέναντι στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα ως «γιουσουφάκι» και ως «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»…


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!