Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Θράκη – Πανηγυρικά κηρύγματα την Παρασκευή στα τζαμιά για την δήλωση Μητσοτάκη! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ;




Το μεσημέρι της Παρασκευής στην Θράκη και στα τζαμιά όπου το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής έχει επιρροή, υπήρξαν πανηγυρικά κηρύγματα από τους Ιμάμηδες, οι οποίοι αναφέρθηκαν εκτενώς στην δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα δίγλωσσα σχολεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης στήν Θράκη


Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης στήν Θράκη

Πληροφορίες από την ίδια την μουσουλμανική μειονότητα, η οποία αντιστέκεται στους ανθρώπους του προξενείου, ανέφεραν πως στα κηρύγματα αυτά αναφέρθηκε ότι η «Τουρκική Μειονότητα» στην Θράκη δικαιώθηκε και πλέον όπως υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «τα παιδιά μας θα διδάσκονται σε όλα τα σχολεία των γλώσσα του Έθνους μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης στήν Θράκη

Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δώσουμε στην αναφορά που έγινε για την Βουλγαρία, «όλοι οι Τούρκοι στην Δυτική Θράκη, την Βόρεια Θράκη (σ.σ νότια Βουλγαρία) και την Ανατολική Θράκη, θα ενωθούμε κάτω από την γλώσσα του Έθνους μας».

Όπως είχαμε αναφέρει και σε άλλο άρθρο, με την Συμφωνία των Πρεσπών, το πρώτο «θύμα» δεν είναι η Μακεδονία, αλλά η Θράκη.

Να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψη του στην Ξάνθη, είχε δηλώσει πως όλοι οι μουσουλμάνοι θα διδάσκονται σε όλες τις βαθμίδες την μητρική τους γλώσσα, τα Τουρκικά...


https://www.katanixis.gr/2019/03/blog-post_899.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"


3 σχόλια:

  1. Αποκάλυψη «βόμβα» από γνωστό δημοσιογράφο: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει Αιγαίο για ψήφους στη Θράκη με πρόσχημα τη Μαδρίτη του Σημίτη

    Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία πρόεβη ο έμπειρος δημοσιογράφος, Παντελής Σαββίδης, μέσω σελίδας του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, ο κος Σαββίδης, γνωστός για τις εκπομπές διαλόγου και ανάλυσης που για χρόνια παρουσίαζε στην ΕΡΤ3, δίνει μέσω facebook το εξής ρεπορτάζ, το οποίο παραθέτει το meaculpa.gr:

    «Αν θυμάστε, οι Συριζαίοι όταν άρχισαν τη διαδικασία για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχαν έτοιμες δύο δικαιολογίες, καλυμμένες, βεβαίως, με ψέμα. Η μια ήταν πως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις συζητούσαν για σύνθετη ονομασία (αυτό είναι αλήθεια αλλά απέκρυβαν ότι οι προηγούμενοι διαπραγματεύονταν γλώσσα, ιθαγένεια κλπ να παράγονται απο τη σύνθετη ονομασία του κράτους) και η άλλη ότι η Ελλάδα αναγνώρισε απο το 1977 Μακεδονική γλώσσα.
    Αυτό και αν είναι ψέμα. Με τις τελευταίες δηλώσεις Κατρούγκαλου, και άλλων αστέρων φαίνεται πως προετοιμάζονται για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, έναντι της υποστήριξης του Ερντογάν προς το κόμμα τους με τις μειονοτικές ψήφους που ελέγχει το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Ξέρετε τι θα επικαλεστούν; Το ανακοινωθέν της Μαδρίτης.
    Τότε που η κυβέρνηση Σημίτη αναγνώρισε όχι μόνο νόμιμα αλλά και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Αυτά λέει το παρασκήνιο. Ένα ανακοινωθέν που εκδόθηκε κάτω απο την αμερικανική πίεση, νομίζω ήταν η Ολμπράιτ ΥΠΕΞ, που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε, θα γίνει σημαία του Συριζα. Πρέπει να το κάψουμε το …συριζοεπιχείρημα.
    Και αυτό γίνεται μόνο με τη δημοσιοποίηση και αναπαραγωγή του. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.» Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς τις κάλπες ξεπουλώντας κάθε τί το ελληνικό, είναι σημαντικό οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και έτοιμοι να αντισταθούν στις νέες, προδοτικές μεθοδεύσεις του Αλέξη Τσίπρα και της νεοκομμουνιστικής συμμορίας των κρατικοκαπιταλιστών που τον πλαισιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεος να βοηθησει να διωξει την σατανο-οικογενεια απο την Κρητη και την Ελλαδα μας.
    Εχει κανει μεγαλο κακο στην Ελλαδα.
    Τους χρυσοπληρωνουμε για να μας καταστρεφουν.
    Προδοτες, βρωμοεβραιοι, αθεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του να ξεβρομίσει η Πατρίδα μας από κάθε προδότες άθεους εθνομηδενιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!