Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Οχι ρε παιδιά ο α τ σ α λ ά κ ω τ ο ς είναι.... παρθένα.

Μόνο με τα εμβόλια της γρίπης και τον διορισμό της Ζωηρού κάτι έπαιζε, αλλά ....έγινε επίτροπος..

Στις 18/4/2019 στο Α΄ τριμελές εφετείο κακουργημάτων ύστερα από διακοπή , έχει προσδιοριστεί να συνεχίσει μια δίκη ιδιαίτερης σημασίας, που μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η προανάκριση διήρκεσε έξι ολόκληρα χρόνια, ελάχιστα έχει δει το φως της δημοσιότητας,και παρά το γεγονός ότι η δίκη ξεκίνησε στις 1/11/2017. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΒΟΛΙΑ

Σχετική εικόνα

Οι κακουργηματικές διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν απιστία περί την υπηρεσία και ηθική αυτουργία σ’ αυτήν. Στο εδώλιο κάθονται έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.Πρόκειται για τον Αριστείδη Καλογερόπουλο και τον δικηγόρο Πολύκαρπο Αδαμίδη. 

Ο Καλογερόπουλος, υπήρξε, από την πρώτη στιγμή της πολιτικής καριέρας του Αβραμόπουλου, δεξί του χέρι και έχει διατελέσει αξιωματούχος σε κυβερνητικές θέσεις, όλων των υπουργείων όπου ήταν υπουργός ο σημερινός επίτροπος, ενώ ο δικηγόρος Αδαμίδης ήταν και είναι στο έμπιστο και στενό περιβάλλον του πρώην αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η δίκη είχε προσδιοριστεί πάλι ύστερα από διακοπή για την Τετάρτη 27/3 αλλά λόγο κολλήματος μιας δικαστή εκ της έδρας η δίκη διεκόπη και ορίστηκε για τις 18/4 Ας πάρουμε όμως την υπόθεση από την αρχή και ας την ξαναθυμηθούμε.

Σχετική εικόνα

Το 2009, διοικήτρια του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» ήταν η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη. Μια νεαρή υπάλληλος του υπουργείου Υγείας που δεν παρέμεινε ούτε μία μέρα χωρίς θέση διοικήτριας νοσοκομείου, αφού ορίστηκε επικεφαλής σε τρία διαφορετικά νοσοκομεία, αξιοποιώντας στο έπακρο την καλή σχέση που είχε με τον πανίσχυρο υπουργό εκείνη την περίοδο Γιάννη Βαληνάκη.

Σχετική εικόνα

Υπουργός υγείας όλο το ανωτέρω διάστημα ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 
Γενικός γραμματέας στο υπουργείο ο Καλογερόπουλος. Νομικός σύμβουλος του υπουργού ο Πολύκαρπος Αδαμίδης. 
Η διοίκηση του νοσοκομείου Φλέμινγκ, η Σιδέρη δηλαδή, ανέθεσε στην τεχνική εταιρεία «Εlement», του εργολάβου Ματθαίου Διδάγγελου, την ανακαίνιση ενός κτηρίου του νοσοκομείου. 

Όπως προκύπτει από τις εργολαβίες της ΔΕΠΑΝΟΜ, η εταιρεία του Διδάγγελου επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου είχε πάρει πολλά έργα σε διάφορα νοσοκομεία.
Όταν άλλαξε η διοίκηση του νοσοκομείου, με την αλλαγή της κυβέρνησης, διαπιστώθηκε ότι το έργο που είχε αναλάβει ο Διδάγγελος ήταν υπερκοστολογημένο κατά 40%, γεμάτο ατέλειες και επίσης εκτελέστηκε χωρίς να υπάρχουν οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ του νοσοκομείου που το νομιμοποιούσαν. 

Ο νέος διοικητής, κήρυξε έκπτωτο τον Διδάγγελο και έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία διαφθοράς. Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει στην διάθεση του το edolio5.blogspot.com και οδήγησε στην αμετάκλητη παραπομπή για κακουργήματα τους κατηγορουμένους προέκυψαν τα εξής.

Το 2011 οι ελεγκτές του ΣΕΥΠ, ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αυτή διαπιστώνοντας όπως αναφέρουν στην έκθεση τους, που βρίσκεται στην δικογραφία, ότι το επίδικο έργο που ανέλαβε ο Διδάγγελος «έσπασε» σε 24 μικρότερα έργα προκειμένου να μπορούν να δοθούν απευθείας αναθέσεις ενώ το έργο ήταν ενιαίο και θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. 

Όπως φάνηκε η Γεωργία Σιδέρη στην υπόθεση αυτή ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Όταν της ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, ο τότε υπουργός υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος την έθεσε σε αργία. Στην απολογία της η Σιδέρη, στην ανακρίτρια Κατσιβέλη, ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο εργολάβο τον επέλεξε ύστερα από αφόρητες πιέσεις που της είχαν ασκήσει οι στενοί συνεργάτες του Αβραμόπουλου, Αριστείδης Καλογερόπουλος και Πολύκαρπος Αδαμίδης. 

Η Σιδέρη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας με περιοριστικό όρο την καταβολή χρηματικής εγγύησης προκειμένου να μην προφυλακιστεί. Η κατάθεση της όμως ήταν αρκετή για να καταστήσει κατηγορουμένους τους δύο συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Λίγο αργότερα όμως η πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου δίνει και δεύτερη συμπληρωματική κατάθεση βγάζοντας από το «κάδρο» των πιέσεων που δέχτηκε, τον Καλογερόπουλο, καταδεικνύοντας μόνο ως εντολέα της επιλογής του εργολάβου, τον Αδαμίδη. Φυσικά και οι δύο συνεργάτες του Αβραμόπουλου αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με την υπόθεση. 

Ο Καλογερόπουλος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει καν την Σιδέρη και τον Διδάγγελο.Από τότε μέχρι σήμερα με δεκάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ψυχολόγος Γεωργία Σιδέρη αναφέρει πως καταστράφηκε η καριέρα της επειδή την παρέσυραν κάποιοι συνεργάτες ενός υπουργού. «Θα τους πάρω μαζί μου μέχρι το θάνατο», είχε γράψει στο facebook όπου διατηρεί προσωπικό λογαριασμό. 

Άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος της με τον οποίο μίλησε το edolio5.blogspot.com ισχυρίστηκε πως «αν η Γεωργία αποφασίσει να μιλήσει θα τους τινάξει όλους στον αέρα. Φτάνει να βρει την δύναμη.» 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο εδώλιο για κακουργηματική απιστία, ποινή που επισύρει πολυετή κάθειρξη θα βρεθεί η ψυχολόγος ενώ δίπλα της θα καθίσουν οι Καλογερόπουλος , Αδαμίδης , Διδάγγελος και δύο ακόμη άτομα που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία του ίδιου αδικήματος. 

Συγκατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα είναι και ο τότε διευθυντής τον τεχνικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Βασίλης Νικολάου που σήμερα είναι σύμβουλος του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη. Η δίκη αναμένεται με ενδιαφέρον. ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS.
Του Άρη Σπίνου


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

 1. Η αχαριστία των Εβραίων της Ελλάδας αποτυπώνεται στην δράση των Antifa Negative
  Από aznews -6 Νοεμβρίου 2018, 21:34

  Στο παρακάτω άρθρο του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου μπορούμε να δούμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένος είναι ο Σιωνισμός με την δήθεν αντιφασιστική αλλά στην πραγματικότητα σιωνιστική οργάνωση Antifa Negative…..

  Διαβάστε περισσότερα:
  https://aznews.site/i-acharistia-ton-evraion-tis-elladas-apotyponetai-stin-drasi-ton-antifa-negative/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!