Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Προεκλογική ομιλία ΣΟΚ Βίτσα σε ... Π α κ ι σ τ α ν ο ύ ς ! Τι τους ΕΤΑΞΕ και τον ...ΚΑΤΑ-χειροκροτούσαν εν θερμώ (ΒΙΝΤΕΟ)




Το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην ...Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος. 
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο υπουργός, παρουσία μεταφραστού, μίλησε στο ενθουσιασμένο κοινό (!) για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εν όψει εκλογών…προσθέτοντας, ότι θα πάει (!) στο Ισλαμαμπάντ, όχι όμως για να γίνει δήμαρχος. 

Δείτε το βίντεο, ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ...




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. μια χαρά τα λέει..τι σας πείραξε...βλέπετε θιγμένους έλληνες;;;;
    τι;; πιστεύετε ότι σ΄αυτόν τον λαό αξίζει η ελλάδα;;;;
    ας την πάρουν....άξιοι της ιστορίας της δεν είναι ο ελληνικός λαός πια

    επαναστάτες γιαλαντζί που κράζουν και σκούζουν μέσα από λέξεις μόνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΙΤΣΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!