Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ συνεχώς και επικινδύνως ο Τζώρτζ Όργουελ! Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο τώρα ! (Στό..."φατσοβιβλίο"!)

Αποτέλεσμα εικόνας για george orwell αποφθεγματα

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη ρητορική μίσους, το 'Facebook' ανακοίνωσε σήμερα, ότι θα απαγορεύσει (!) από την επόμενη εβδομάδα στην πλατφόρμα του κάθε έκφραση υποστήριξης ή εξύμνησης της ...λευκής υπεροχής (!) αλλά και εκείνες που τάσσονται υπέρ του διαχωρισμού των φυλών!


Αποτέλεσμα εικόνας για george orwell αποφθεγματα

«Οι αντιλήψεις αυτές συνδέονται με οργανώσεις που προωθούν το μίσος», ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο μπλογκ.

Αποτέλεσμα εικόνας για george orwell 1984 quotes

Το 'Facebook', το 'Twitter' και το 'YouTube' δέχονται ολοένα και περισσότερες πιέσεις για να αφαιρέσουν το νεοναζιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο από τις ιστοσελίδες τους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για george orwell 1984 quotes

Ο δράστης του μακελειού στα δύο τεμένη της Νέας Ζηλανδίας είχε μεταδώσει την πράξη του ζωντανά μέσω του 'Facebook', πριν από 12 ημέρες.
Το 'Facebook' ανέφερε επίσης, ότι οι χρήστες που αναζητούν περιεχόμενο το οποίο σχετίζεται με τη «λευκή υπεροχή» θα παραπέμπονται στη σελίδα της οργάνωσης 'Life After Hate', η οποία βοηθά ανθρώπους να φύγουν από ομάδες που στηρίζουν το μίσος.

Η 'Life After Hate' δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα να σχολιάσει την απόφαση αυτή.
Σχετική εικόνα
"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!