Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Τήν 90χρονη τήν ΣΕΡΝΑΤΕ για ...αποτυπώματα! ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩ από τήν ΣΧΟΛΗ της ΑΣΟΕΕ στήν ΠΑΤΗΣΙΩΝ τόσα Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Τ Ε θα τους συλλάβετε;ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ" 
Α Ν Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Α  ΑΥΤΟ
ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΧΑΛΙ;
ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ"
ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ;

[Φωτογραφίες απο το ιστολόγιο 'sxolianews']


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

 1. Ένοπλη συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ Αράβων στα Πατήσια - ΒΙΝΤΕΟ
  Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

  “Βροχή” πυροβολισμών σημειώθηκε στα Πατήσια μετά από συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων αραβικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ1, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από καφετέρια.

  Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση, καθώς και το ενδεχόμενο να υπάρχουν τραυματίες. Οι αρχές εξετάζουν το οπτικό υλικό από διπλανά καταστήματα, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών.

  Ειδικότερα, λίγο μετά την μία τα ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Νικοπόλεως έξω από καφετέρια δύο ομάδες αράβων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει εναντίον της αντίπαλης ομάδας τουλάχιστον οκτώ φορές.

  Το περιστατικό (που φυσικά δεν έχει πάρει έκταση στα ΜΜΕ) είναι άκρως ανησυχητικό διότι η συμπλοκή μπορεί να έγινε με θρησκευτικά ή εθνοτικά κίνητρα με ότι αυτό συνεπάγεται…

  https://youtu.be/gNrM8JyK2D4

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!