Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΩΒΡΑΚΑ καί συνεχίζουν ακάθεκτοι! (Είχαν μία ΣΚΑΣΙΛΑ γιά όλους εμάς!)

ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"! ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο
ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΓΚΕΛΑ....
Μιλάμε για καραμπινάτη ρεμούλα - κλοπή δημοσίου χρήματος. 
Έχουμε να κάνουμε με ενεχυρίαση της επιχορήγησης που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 2023. 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩ

Πώς υπολογίζεται άραγε αυτή; Με βάση την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 ή με βάση αυτήν που θα έχει στις επικείμενες εκλογές; 
Αν π.χ. το κυβερνών κόμμα επιστρέψει στο 4% θα λάβει ελάχιστη επιχορήγηση, καμιά σύγκριση με αυτήν που λαμβάνει τώρα με 36%. Ισχύει δηλαδή εδώ το «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

Αξίζει να τονιστούν τα εξής: 
Το 2010 το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 44% είχε δάνεια ύψους 110 εκατ. (2,5 φορές το ποσοστό του). 
Η Ν.Δ. με ποσοστό 33,5% είχε χρέη 135 εκατ. το Κ.Κ.Ε. με 7,6% είχε 10 εκατ. ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ με 4% είχε επίσης 10 εκατ. ευρώ.

Το 2012 η επιχορήγηση μειώθηκε από τα 50 εκατ. στα 12 εκατ. ευρώ λόγω της κρίσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 απογειώνεται από το 4% στο 36% αλλά και πάλι δηλώνει αδυναμία αποπληρωμής του δανείου του παρ’ ότι η επιχορήγηση είναι πολύ μεγαλύτερη. 

Εξ’ ου και η ρύθμιση που έκανε το 2017. Τον Νοέμβριο του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από την ΕΤΕ να αποπληρώσει τα χρέη του με εγγύηση... μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις ως το 2023 . Διώκουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά εξαιρούν τον ΣΥΡΙΖΑ


Δείτε εδώ αναλυτικά.

1 σχόλιο:

  1. Εβραίοι τοκογλύφοι οι υπεύθυνοι για τις διώξεις των Εβραίων
    Από aznews -8 Νοεμβρίου 2017,

    Όταν η φοροείσπραξη περνάει στα χέρια των δανειστών-τοκογλύφων …αργά ή γρήγορα έρχεται η υποδούλωση (ΓΕΝΕΣΗ 47.12). Και μετά κλασικά …ξεκινάει ένα πογκρόμ εναντίον όλων των Εβραίων.

    Οι τελευταίοι πληρώνουν εδώ και αιώνες την απληστία των Εβραίων τοκογλύφων …οι οποίοι παριστάνουν τους δήθεν προστάτες του Εβραϊσμού ενώ είναι ουσιαστικά οι μόνοι υπεύθυνοι για όλες τις διώξεις που υπέστησαν οι Εβραίοι …ακόμα και οι φτωχότεροι εξ αυτών. Καθόλου τυχαία οι κορυφαίοι τοκογλύφοι Rothschild …πρωτοστατούν στην ίδρυση και τον έλεγχο των Εβραϊκών κοινοτήτων, πίσω από τις οποίες κρύβονται …όταν τα θύματα της τοκογλυφίας αναζητούν την εκδίκηση. Οι ισχυρές εβραϊκές κοινότητες που στήνουν οι τοκογλύφοι …δεν αποτελούν απλούς συλλόγους για την διατήρηση παραδόσεων και πολιτισμού, αλλά χρησιμεύουν ως δίκτυα πολιτικής και οικονομικής πίεσης εναντίον ολόκληρων χωρών, κάθε φορά που κάποια κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περιορίσει την επιρροή των τραπεζιτών.....

    Διαβάστε περισσότερα:
    https://aznews.site/evrei-tokoglyfi-ypefthyni-gia-tis-dioxis-ton-evreon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!