Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ του υπ.(Α-) ΠΑΙΔΕΙΑΣ γιά τόν ΕΟΡΤΑΣΜΟ του ΜΥΘΟΥ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ… «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»!


Σχετική εικόνα


Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει απαξιωθεί πλήρως ο μύθος του Πολυτεχνείου στον λαό και στην νεολαία, αλλά η μεταπολιτευτική σπείρα που κυβερνά την Ελλάδα, επιμένει στον υποχρεωτικό εορτασμό της θλιβερής αυτής επετείου.




Σχετική εικόνα


Έτσι, το υπουργείο (Α)Παιδείας, της… «εθνικόφρονος» κυβέρνησης Κούλη Μητσοτάκη, απέστειλε σ’ όλα τα σχολεία της χώρας –ακόμα και στα Νηπιαγωγεία!- εντολή για πραγματοποίηση των «εκδηλώσεων» (δηλαδή του οργίου της κομμουνιστικής προπαγάνδας!). 

Μάλιστα, οι «εθνικόφρονες» της Νουδούλας καθιερώνουν και την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συμμετοχή των μαθητών, υπό την απειλή απουσιών, γνωρίζοντας πως πλέον πολλοί γονείς προστατεύουν τα παιδιά τους από το μαρξιστικό δηλητήριο, μην στέλνοντας τα παιδιά τους στο σχολείο την ημέρα των «εορτασμών».


Σχετική εικόνα


Κι αν νομίζετε πως αυθαιρέτως οι κομμουνιστές ινστρούχτορες που εμφανίζονται ως καθηγητές επεκτείνουν την προπαγάνδα τους στον μεγαλύτερο εγκληματία που γέννησε η σύγχρονη Ελλάδα, Άρη Βελουχιώτη και στους κομιτατζήδες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, κάνετε ΛΑΘΟΣ! 

Όλα γίνονται με την άδεια του υπουργείου (Α)Παιδείας! 
Αναφέρει σχετικά επ’ αυτού η εγκύκλιος των «εθνικοφρόνων»: «Σε όλα τα σχολεία γίνονται εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, τον αντιδικτατορικό αγώνα και την Εθνική Αντίσταση»!!!



Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες», αφήστε τις μουρμούρες και γιορτάστε μαζί με τους κομμουνιστές ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ σας τους μύθους τους! 

Άλλωστε, όπως λέει και το σύνθημα: «εσείς είσαστε οι πρώτοι που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη»!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Όταν το πρόσωπο του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ, του Πανορμίτη, εξαφανίστηκε από την εικόνα!

    (Ο Αρχάγγελος το έκανε αυτό, για να δουν οι άνθρωποι ορατά και αισθητά, ότι ο Άγιος Αρχάγγελος αποστέλλεται συνεχώς από τον Θεό, σε διάφορες υποθέσεις που αφορούν τους ανθρώπους.
    Στον γενικό πόλεμο του Αρμαγεδώνα, ο ίδιος Αρχάγγελος μαζί με τον Ιησού Χριστό και τις άλλες αόρατες ουράνιες δυνάμεις, θα κατέβουν στη γη για να εξολοθρεύσουν οριστικά τους πεισματικά και επίμονα αμετανόητους ανθρώπους που καταστρέφουν τη γη).

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/orthodoxes-provoles/otan-to-prosopo-tou-panormiti-eksafanistike-apo-tin-eikona

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια εθνική αντίσταση μωρέ, 17 Νοέμβρη είναι τα γεγονότα του πολυτεχνείου. Η χούντα των συνταγματαρχών που λένε. Που κολλάει ο Βελουχιώτης; Εθνική αντίσταση είχαμε στον Β παγκόσμιο και τη Γερμανική κατοχή. Το ΕΑΜ δεν ήταν κομμουνιστικό παρεπιπτόντως. Όπως δεν ήταν κομμουνιστές εκείνοι που έτρεξαν με χαρά να καταταγούν στον ελληνικό στρατό όταν η Ιταλία μας κύρηξε τον πόλεμο. Αντίσταση και ειδικά εθνική, έκαναν πάντα και μόνο οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!