Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Κ Τ Η Ν Ω Δ Ι Α & ΣΑΔΙΣΜΟΣ! [Ο Λ Ο Ι νά τό διαβάσουν! Ο Λ Ο Ι !!!]




Κύριε Γιαννούλη - ο Θεός να σε κάνει - κτηνωδία και σαδισμός είναι να εξαναγκάζονται σε γάμο και καθημερινό βιασμό ανήλικα κοριτσάκια, επειδή αυτό δίδαξε ο Μωάμεθ με τον βίο του, καθώς παντρεύτηκε την Αϊσά στα έξι της, ενώ την βίασε στα εννιά της!

Κτηνωδία και σαδισμός είναι να βιάζονται νομίμως ανήλικα αγοράκια (έθιμο basha bazi).


Κτηνωδία και σαδισμός είναι να υποβάλλονται οι γυναίκες σε κλειτοριδεκτομές, μπούργκες, εγκλεισμό στο σπίτι και ξυλοκόπημα από το πρωΐ ως το βράδυ.


Κτηνωδία και σαδισμός είναι να χωρίζουν τους ανθρώπους σε πιστούς και απίστους και τα μόνα δικαιώματα που έχει ο άπιστος είναι είτε να αποκεφαλιστεί, είτε να γίνει ραγιάς.
Κτηνωδία και σαδισμός είναι να θανατώνεται ο αποστάτης.


Κτηνωδία και σαδισμός είναι το ατελείωτο μίσος προς τους απίστους, οι σφαγές και οι γενοκτονίες τους.


Κτηνωδία και σαδισμός είναι όλη η ιδεολογία της αριστεράς και όλα τα αποτρόπαια εγκλήματα της, από το παιδομάζωμα, έως τις πηγάδες, τους εκτοπισμούς και τα γκούλαγκ.


Ποινικώς και ηθικώς κολάσιμος είναι ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.


(Συνεργασία αναγνώστου).

https://ethnikismos.net/2019/11/06/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6/

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννούλης συριζα

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννούλης συριζα μέ μπούρκα

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Όταν ο άνθρωπος δεν δικαιώνεται με την υπέρτατη Θυσία του Ιησού Χριστού, προσπαθεί εντελώς μάταια και αναποτελεσματικά να ψευτο-δικαιωθεί με τις δικές του ανθρώπινες θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φύλακας Άγγελος μας.

    Μιλά ο Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος.

    https://www.youtube.com/watch?v=lNOff4kpIeQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε σκατούλη,σαδισμός και κτηνωδία είναι να εξαναγκάζονται 10χρονα μπουμπούκια,να παντρεύονται(πωλούνται)σε 80χρονες σαφρακιασμένες ρέγγες και το σινάφι σου να σφυρίζει αδιάφορα σα να μη συμβαίνει τίποτα.
    Σαδισμός και κτηνωδία είναι να κάνουν δουλεμπόριο οι πάσης φύσεως ΜΚΟ με μοναδικό σκοπό το κέρδος,και παράσιτα σαν κι εσένα,να προσπαθούν ανεπιτυχώς να μας πείσουν πως κάνουν φιλανθρωπία.
    Σαδισμός και κτηνωδία είναι να παριστάνετε τους φιλάνθρωπους με ξένες τσέπες.Εφόσον είστε τόσο πονόψυχοι,αναλάβετε τη φιλοξενία,τη σίτιση,τη μόρφωση,την περίθαλψη και την παιδεία τους,και υπογράψτε μας και χαρτί που να βεβαιώνει πως αν οι φιλοξενούμενοί σας διαπράξουν κάποιο έγκλημα,θα κλειστείτε εσείς στην φυλακή για όσα χρόνια αναλογούν στο αδίκημα που διεπράχθη.Τότε και μόνο τότε θα αποκτήσετε το δικαίωμα να μας κουνάτε το δάκτυλο,γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα σας το κόβουμε από τη ρίζα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!