Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ… ΣΤΙΣ 23 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ, .....ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ !!! ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ;;;;





Μας "τρολλάρει"  α γ ρ ί ω ς  ΟΛΟΥΣ εμάς τους Χριστιανούς, ο τοποτηρητής μουφτής Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, με τις πλάτες των αντίχριστων της χούντας Μητσοτάκη! 
Ο οποίος μουφτής, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την απαγόρευση χρήσης μικροφώνων στα τζαμιά, μέχρι την Λαμπρή των Ορθοδόξων:
Τον τοποτηρητή της Μουφτείας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Γ.Γ ...
ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ Ο "ΕΥΦΥΗΣ" ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ...ΜΟΝΙΜΩΝ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ (;)
κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ.
[ΠΟΥ "ΕΠΙΖΕΙ" ΘΑΥΜΑΣΤΩΣ (!) ΕΠΙ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,
Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΣ, ('ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ' )
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤΟ...]
«Σε συνεχεία προηγούμενων μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ, σας ενημερώνουμε ότι με νεότερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 23093/06.04.2020 – ΦΕΚ Β’1178) για το διάστημα από 12.04.2020 έως 20.04.2020 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η χρήση μεγάφωνων, ή οποιουδήποτε άλλου μέσου για την εξωτερική μετάδοση κάθε είδους ιεροπραξιών και θρησκευτικών τελετών σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους θρησκευτικής λατρείας».

Επίσκεψη Μουφτήδων στο Υπουργείο Παιδείας - KomotiniPressKomotiniPress
...ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ
ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ κ.ΝΙΚΗΣ "ΜΑΣ", ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΑΘΕΡΟΥ" Γ.Γ. κ. Γ.ΚΑΛΑΝΤΖΗ.

Και βέβαια, διόλου δεν ενδιαφέρεται ο μουφτής για την απαγόρευση μέχρι τις 20 Απριλίου, γιατί όταν θ’ αρχίσει το Ραμαζάνι δεν θα υπάρχει απαγόρευση

Τ υ χ α ί ο ; 

Δεν νομίζουμε!...


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!