Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΔΙΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ! Στους παράνομους μετανάστες (!) δίνει η Ε.Ε. τα 700 εκατ. ευρώ που υποσχέθηκε για βοήθεια στην Ελλάδα για τον Έβρο!

...ΣΕ ΑΠΛΑ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ  "
Γ Ρ Α Μ Μ Ε Ν Ο Υ Σ"  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ....



Δήλωση του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ στρατηγού Φ.Φράγκου.

«Πυροτέχνημα» και μάλιστα ...πασχαλιάτικο αποδεικνύεται η περίφημη εξαγγελία για οικονομική βοήθεια 700.000.000 € από την Κομισσιόν προς την Ελλάδα για την «αντιμετώπιση» της «προσφυγικής κρίσης», όπως είχε πει η πρόεδρος της επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν.


Αυτό γιατί τα χρήματα για την αντιμετώπιση της «προσφυγικής» κρίσης που εγκρίθηκε με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο και την απόπειρα εισβολής από χιλιάδες αλλοδαπούς, δεν αφορούν σε τίποτα, παρά μόνο ελάχιστα, την ενίσχυση της αποτροπής της Ελλάδας έναντι των αλλοδαπών, αλλά ενισχύουν τους αλλοδαπούς τους ίδιους! 

Τα χρήματα υπάρχουν βέβαια και θα δοθούν σε δύο ισόποσες δόσεις, αλλά αποδέκτης, δεν θα είναι το ελληνικό κράτος, ούτε καμία επίσημη αρχή...

Ούτε βεβαίως αυτή η οικονομική ενίσχυση θα κατευθυνθεί σε επενδύσεις για τη θωράκιση των συνόρων και την ενίσχυση των αποτρεπτικών μηχανισμών κατά της παράνομης μετανάστευσης, όπως αρχικά είχε αφεθεί να εννοηθεί…

Το αντίθετο! 
Δηλαδή για την προσέλκυση περισσότερων παράνομων μεταναστών στήν χώρα!

Στην πραγματικότητα το μισό από το σύνολο του ποσού (350 εκ. ευρώ) θα εκταμιευθεί άμεσα, αλλά θα διατεθεί αμιγώς για σκοπούς βελτίωσης της διαμονής και φιλοξενίας μεταναστών(!) στην Ελλάδα, ενώ ένα σημαντικό τμήμα θα δοθεί υπό την μορφή επιδομάτων σε 90.000 «αιτούντες» που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Τα επιδόματα αυτά θα δοθούν ως… «βοήθεια σε μετρητά», όπως αποκάλυψε πρόσφατα η αρμόδια Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ιλβα Γιόχανσον.

Από την δεύτερη αλλά μελλοντική δόση ένα ποσό 50 εκ. ευρώ (μόλις το 14% του συνόλου) προορίζεται για την «κάλυψη του κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας συνοριοφυλάκων και αστυνομικών» (δεν διευκρινίζεται ποιας εθνικότητας) και αφορά τη μεθόριο όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας με την Τουρκία!

Πρόκειται δηλαδή πρακτικά για καθαρό εμπαιγμό και τίποτα παραπάνω.

Επωφελείται δηλαδή και η γειτονική βαλκανική χώρα, ενώ, κατά δήλωση των επίσημων αρχών της, την περίοδο της κρίσης στον Εβρο δεν υπήρξε ούτε μία απόπειρα παράνομης εισόδου σε βουλγαρικό έδαφος!

[ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΠΑΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΕΙΠΑΜΕ: Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΡΑΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΗΚΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 250 ΧΛΜ! ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΡΟ ΕΤΩΝ (...) Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ...ΠΑΝΤΟΦΛΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;]

Από την δεύτερη δόση επίσης, ένα…συμβολικό ποσό 10 εκ,. ευρώ κατευθύνεται στις υπηρεσίες της Frontex, ενώ η μερίδα του λέοντος (220 εκ) θα διατεθεί ξανά για έργα προσέλκυσης αλλοδαπών για την κατασκευή δηλαδή νέων κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στα νησιά!

Άλλα 50 εκατομμύρια θα δοθούν για τον εφοδιασμό των καυτών σημείων (hotspots) με είδη έκτακτης ανάγκης και τρόφιμα, για τους αλλοδαπούς βέβαια αλλά και για την πρόσληψη πρόσθετου ιατρικού προσωπικού(από ΜΚΟ) και υπαλλήλων της υπηρεσίας ασύλου.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι από την πρώτη δόση των 350 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ήδη αρχίσει και «τρέχει», η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει στην κυριολεξία… ψίχουλα, όπως παγίως συμβαίνει με την ευρωπαϊκή βοήθεια για το μεταναστευτικό.

Όπως διευκρίνισε η κ. Γιόχανσον τα 290 εκ. ευρώ προορίζονται για την στήριξη των νέων 31 δομών (σ.σ. 28 έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση)στην ενδοχώρα, αλλά και την ενοικίαση πρόσθετων καταλυμάτων χωρητικότητας 25 χιλιάδων κλινών, καθώς και για την… βοήθεια σε μετρητά που προαναφέραμε και προορίζεται για 90 χιλιάδες αλλοδαπούς, που έχουν μπει παράνομα στη χώρα.

Την ώρα που ο Έλληνας βρίσκεται στα πρόθυρα της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που θα πλήξει την χώρα τους επόμενους μήνες.

Να σημειωθεί ότι οι σχετικές υπηρεσίες στήριξης, εφοδιασμού, ενοικίασης στέγης κλπ δεν παρέχονται από το ελληνικό κράτος, αλλά από την γνωστή «Ύπατη» του ΟΗΕ και τον οργανισμό για την μετανάστευση που είναι επίσης θυγατρική υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών.

Από την συγκεκριμένη δόση η «Ύπατη» θα λάβει επιπλέον 25 εκατομμύρια ευρώ «για υποστήριξη σε βασικές δραστηριότητες προστασίας οικογενειών και την παροχή συναφών υπηρεσιών στο camp του Καρά Τεπέ στην Λέσβο»

Επιπροσθέτως τριανταπέντε εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται για την μεταφορά «ευάλωτων» από τα κέντρα προσφύγων σε ξενοδοχεία της Λέσβου, της Σάμου και της Χίου καθώς και της ενδοχώρας..

Είναι ενδεικτικό ότι ειδικά η «Ύπατη» του ΟΗΕ λειτουργεί ως «κράτος εν κράτει» στα ελληνικά νησιά παίζοντας ένα διχαστικό παιχνίδι στις τοπικές κοινωνίες.

Την ώρα που ο ελληνικός τουρισμός γονατίζει, υπάλληλοι της πλησιάζουν απελπισμένους Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου για να στεγάσουν στα καταλύματα τους μετανάστες, αλλά και πλοιοκτήτες σε απόγνωση προκειμένου να διαθέσουν τα σκάφη τους για «πλωτά ξενοδοχεία».

Γι αυτό και ακολουθήθηκε η εναλλακτική λύση της «προκήρυξης» για φιλοξενία «ευάλωτων» σε ξενοδοχεία και ξενώνες του νησιού.

Πρακτικά η «βοήθεια» δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που επιδιώκει η Ευρώπη: Τη μόνιμη εγκατάσταση εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Ελλάδα, την μετατροπή δηλαδή της χώρας σε ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών.

Και προκειμένου αυτά τα εκατομμύρια να μην έρθουν στις χώρες τους άλλα να παραμείνουν εδώ, είναι διευθετημένη να πληρώσει.

Όχι την Ελλάδα βέβαια, αλλά τους αλλοδαπούς τους ίδιους.

Το σχόλιο του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη:

«Γιατί σας προξενεί εντύπωση η αδιαφορία για την Εθνική Ασφάλεια και Άμυνα στα δυο βίντεο ομιλεί η «οικογένεια» ...

Οι μελλοντικοί «ξενόφερτοι ψηφοφόροι» από 135 κράτη και καλά πρόσφυγες έχουν προτεραιότητα, ενώ εμείς οι Έλληνες πολίτες είμαστε δεδομένοι..ούτως η άλλως ο δικομματισμός επανήλθε «Ενωμένος - Δυνατός»!!!

pronews.gr

http://www.efenpress.gr/2020/04/700_22.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

"Ιωάννης Καποδίστριας"

8 σχόλια:

  1. We are your reliable and on demand marketing professionals. Many business marketing firms continue to develop old-fashioned and inefficient procedures as they have for years. Our plans are custom-made to the customer, raising the bar for unique marketing services and lowering client’s achievement costs across the board. By: Web Developer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Its also providing Who Will WIn the Toss in today match. They not only predict match winners but also best batsman and bowlers of the match with great accuracy. BalleBaazi App Review They are continuously posting about every match which keep followers updated. You can also visit to their site and can get better prediction from there.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. You may be wondering about the best baby monitors reviews but there are actually several websites that can give you the information you need. There are some people who do these reviews for business purposes but these reviews are important so you should definitely look into them. By doing these reviews, you'll be able to find the perfect monitor for your child.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Slough is an area in Berkshire, England. It is a thriving market town, and is a well known tourist destination in the United Kingdom. The market town is full of history and culture and is known to provide an excellent shopping experience. However, it has not been able to catch up with new development Slough, as the area has not yet seen a big influx of visitors.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aaron Emmett is currently Managing Director of CLICK and Click Above which are independently funded property companies, specialising in creating innovative and sustainable housing solutions. Click Above Ltd is delivering 'Rooftop Developments' and Penthouses in London, and Click Properties provide superior homes at an attainable price. We championing off-site build methodologies and innovative construction methods.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!