Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΜΠΑ ; Ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ περιμένει την έλευση του “Μεσσία” τον Απρίλιο !


israel1

Κατά τον Υπουργό Υγείας του Ισραήλ , η λύση για την πανδημία του 'COVID-19', είναι η αναμενόμενη από τους Ιουδαίους, έλευση του “Μεσσία”, την οποία προσδοκά κατά τον μήνα Απρίλιο, κατά την διάρκεια του Ιουδαϊκού Πάσχα!

Ο υπουργός Υγείας , Yaakov Litzman, είναι ένας υπερορθόδοξος ραβίνος και επικεφαλής του Ιουδαϊκού κόμματος “Ενωμένη Τορά “. 
Σε συνέντευξή του στο Chamal News και στις 19/03/20 αλλά και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα που αναδημοσιεύθηκε και στις εφημερίδες “The Times of Israël” και “Jerusalem Post”, ερωτήθηκε περί των μέτρων για την αναχαίτιση της αυξανόμενης διασποράς του Κορανοϊού στο Ισραήλ.

israel0

Ο Λίτζμαν αρχικά , προέτρεψε τον Ισραηλινό λαό να πλένει τα χέρια, να διαφυλάτει την κοινωνική αποστασιοποίηση και να μην συγκεντρώνεται σε μέρη με περισσότερους από 10 ανθρώπους. 
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι εάν οι άνθρωποι δεν συμμορφωθούν, θα υπάρξει πρόβλημα .

Ωστόσο όταν ερωτήθηκε για την πιθανότητα παράτασης του lockdown μέχρι τις διακοπές του ( Εβραϊκού) Πάσχα που ξεκινούν στις 12 Απριλίου , αυτός απάντησε :

“Μη γένοιτο ! 
Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα , έρχεται η εποχή της λύτρωσής μας. 
Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει το Πάσχα και θα μας σώσει με τον ίδιο τρόπο που ο Θεός μας έσωσε κατά την Έξοδο απο την Αίγυπτο και μας ελευθέρωσε. 

Ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει όλους και θα μας εξαργυρώσει από όλα τα κακά”

dimpenews. com

https://dimpenews.com/2020/04/01/%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Αυτοί δηλαδή περιμένουν τον Μεσσία τους που μπορεί και φέτος να έρθει κι εμείς σιγοντάρουμε κλείνοντας τις Εκκλησίες και απαγορεύοντας τις καμπάνες να διαλαλήσουν την Ανάσταση του αληθινού Μεσσία. Δεν τιμάμε την Ανάσταση του Κυρίου μας ούτε μες κωδωνοκρουσίες; Άρα τί μήνυμα περνάνε οι κύριοι της ΔΙΣ όταν υποβιβάζουν την Ανάσταση του Κυρίου; Σου κόβονται τα πόδια διαβάζοντας αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα, να συμπεράνουμε ότι παίζουν το παιχνίδι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπουργός υγείας του Ισραήλ περιμένει τον ψευτο-μεσσία, δηλαδή τον Αντίχριστο.
    Γιατί τον περιμένει τον Απρίλιο;
    Διότι ελπίζει ότι μέσα στον Απρίλιο θα εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια κυβέρνηση (του Αντίχριστου), με την απατηλή δικαιολογία ότι η παγκόσμια κυβέρνηση "θα σώσει τους λαούς από τον κορωνοϊό".

    ΑΥΤΗ τη φορά ΔΕΝ θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος.

    Σύμφωνα μέ όσα είχε πει ένα Ρώσος Άγιος του εικοστού αιώνα (το ίδιο υποστηρίζει και ο γνωστός Αγιορείτης Γέροντας Γαβριήλ), ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί αμέσως μετά από το τέλος του επόμενου μεγάλου γενικού πολέμου.
    Θα λένε τότε δημοσίως οι άνθρωποι του σατανά: "πρέπει να αποδεχτούμε ένα κυβερνήτη για όλη τη γη (τον Αντίχριστο) ο οποίος θα εξασφαλίσει την ειρήνη και την ευημερία στους λαούς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/o-mossad-covid19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!