Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ό,τι έζησαν οι άλλοι Ορθόδοξοι στήν Σ ο β ι ε τ ι κ ή - Κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ ι κ ή τους Περίοδο , ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ να ζήσουμε οι Έλληνες Ορθόδοξοι !

Our country paid for the revolution with millions of lives—Met ...

Ό,τι έζησαν οι άλλοι Ορθόδοξοι στην Σοβιετική-Κομμουνιστική τους Περίοδο, κινδυνεύουμε να ζήσουμε οι Έλληνες Ορθόδοξοι στην Ενωμένη Ευρώπη και την 'Νέα Τάξη'.
Ο π. Γεώργιος Μεταλληνός στα "Δημήτρια" - Ορθοδοξία News Agency

Από το άρθρο ''Οι διάλογοι χωρίς προσωπείον'' (+Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Δ. Μεταλληνός, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών) Εδώ


"Ιωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Πηγαίνουμε προς τα χρόνια του Αντιχρίστου.

    Αντιγράφω και μεταφέρω παρακάτω ΑΚΡΙΒΩΣ, ένα μόνο τμήμα από τα επόμενα λόγια που είπε ο Άγιος Ιερομάρτυρας Ραφαήλ της Λέσβου, στον Όσιο Αγιορείτη Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (το Σεπτέμβριο του έτους 2007).
    Αναφέρονται στον τόμο Β (σελίδες 74, 75), που έγραψε ο Διονύσιος Μακρής, αφιερωμένο στον Γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη.

    "......... Έρχονται δύσκολες ημέρες. Όπως τότε, οι Τούρκοι μας έσφαζαν για την πίστη μας, και πεθαίναμε μαρτυρώντας και ομολογώντας τον Ιησού Χριστόν, έτσι θα γίνει και τώρα. Μην λυγίζετε και μη φοβάστε. Να έχετε θάρρος και να κάνετε το ίδιο. Μην χάνετε την πίστη σας. Να ομιλείς Βασίλειε (αναφέρεται στον Γέροντα Καυσοκαλυβίτη) στο ποίμνιο του Θεού. Στερέωσε τους στην αληθινή πίστη. ....... Τα λέγω για να μετανοήσετε και να ρθείτε στον ορθόν δρόμον, στο δρόμο της εν Χριστώ σωτηρίας. ......".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
    “Τώρα γίνεται το κοσκίνισμα!
    Διαλέγει ο Χριστός τους δικούς Του μαθητές! Αλλά πρέπει να ταπεινωθούμε…
    …Υπομονή και αναμονή! Για τα ωραία που έρχονται! Μέσα από την επώδυνη “εγχείρηση” που έχει ξεκινήσει.
    Σταυρός και Ανάσταση”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιερομόναχος Ευφρόσυνος: Ένας Αγιοταφίτης που ομολογεί Χριστό.

    https://www.youtube.com/watch?v=lhbOFiYVJ8s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!