Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Κάλεσμα για Ε Ρ Μ Π Α Ρ Γ Κ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ προϊόντων από σημαντικό οικονομικό παράγοντα !

ΓΕΙΑ ΣΟΥ  Ω Ρ Α Ι Ε  ΑΧΙΛΛΕΑ !
Α  Ξ  Ι  Ο  Σ  !!!
Α  Ρ  Ι  Σ  Τ  Ο  Σ !


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ) Αχιλλέας Νταβέλης με δήλωσή του απευθύνει κάλεσμα για μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων, για να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ η Γερμανία για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ καί ΑΝΑΛΓΗΤΗ στάση της στο θέμα χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών οικονομιών για την πανδημία. 

Twitter users call for boycott of German products

Buy German products online - 3 Photos - Appliances -
Αναλυτικά ο κ. Νταβέλης αναφέρει:

«Την ώρα που ο πλανήτης μας βιώνει την υπέρτατη κρίση του 21ου αιώνος, το ευρωπαϊκό ιδεώδες θα αποτελεί σύντομα παρελθόν, εάν το απάνθρωπο και ανάλγητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας δεν σταθεί με ανθρωπιά, κυρίως, στο ύψος των περιστάσεων.

A Red Octagonal Stop Sign, STOP Prohibits Various Activities ...

Οι υπεύθυνοι για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στον κόσμο, για τις αμέτρητες θηριωδίες και το μοναδικό ολοκαύτωμα, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει σήμερα ο «εφιάλτης» κορωνοϊός και να νίψουν τα ανομήματα του σκοτεινού παρελθόντος τους, επιδίδονται για πολλοστή φορά σε άλλη μία ασέλγεια κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Καλώ όλα τα μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τις τοπικές Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές καθώς και τη Γενική μας Κυβέρνηση να μποϊκοτάρουν μαζικά την αγορά Γερμανικών προϊόντων και αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι να καμφθεί η αναλγησία της γερμανικής πολιτικής ελίτ, που λειτουργεί διαχρονικά εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών και ειδικά σήμερα εις βάρος της επιβίωσής τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας.

Έχουμε δύναμη και θα το δείξουμε!

Πηγή: TourkikaNea


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!