Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Μεγάλη Α Μ Α Ρ Τ Ι Α ! Τόσοι τόννοι ντομάτες ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ, ενώ υπάρχουν φτωχοί και ανάγκες;

Χανιά: Στην χωματερή μέρα παρά μέρα, 20 - 50 τόννοι ντομάτας!

Χανιά: Στη χωματερή μέρα παρά μέρα 20 -50 τόνοι ντομάτας - YouTube



Χανιά: Καταστράφηκαν οι παραγωγοί ντομάτας - Πετούν 50.000 κιλά ...



Ειδήσεις ΚΡΗΤΗ TV



#krititvnadeis

Χανιά: Στη χωματερή μέρα παρά μέρα 20 - 50 τόννοι ντομάτας!

10 σχόλια:

  1. Γιατί δεν τα δίνουν δωρεάν σε φτωχούς;;
    Η γιατί δεν τα πωλούν έστω και σε πολύ μικρή τιμή;;;

    Ιγνάτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιοί που υπάρχουν σήμερα και οι ιοί που θα παρουσιαστούν και στο μέλλον, θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας οργανωθούν σε συλλόγους κι ας φτιάξουν αυτές τις ντομάτες σε σάλτσες(βάζα)που μπορούν να διατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και να πωληθούν αργότερα ως σάλτσες σε λογικές τιμές.Μπορούν επίσης να δοθούν σε φτωχές οικογένειες των Χανίων εάν δεν επιτρέπεται η μεταφορά τους στην ενδοχώρα.Είναι κρίμα να σαπίζει η παραγωγή που σε λίγο θα είναι δυσεύρετη.Οι μεγάλες πόλεις δε θα πρέπει να εφοδιαστούν με κηπευτικά;Από που θα εφοδιαστούν αν όχι από Κρήτη και από τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν κάμπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα γιά ποιούς φτωχούς να νοιαστούν;;;; Τι κάθεστε και γράφετε, μερικοί;;; Τους περιμένουν τα Εβρ(αι)ωπεϊκά επιδοματάκια και οι αποζημιώσεις της Ε.Ε.!!!! Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι ολοσχερής. Η αγροτική παραγωγή είναι στα τάρταρα! Είναι πέρα από φανερό ότι το κράτος δεν θέλει να περισώσει τίποτα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται γιά τίποτα και γιά κανέναν. Μιά κοινωνία σάπια και διαλυμένη. Πολίτες παρτάκηδες με καμμένα μυαλά, φοβισμένοι, αποτρελλαμένοι και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης από τα τρομολαγνικά συνεχή ψέμματα της γκαιμπελικής κορωνοϊκής προπαγάνδας. Μαντρωμένοι σαν τα πρόβατα που αφού πρώτα τα έχουν παχύνει ένεκα της καραντίνας, θα τα οδηγήσουν πολύ σύντομα στη μεγάλη σφαγή! (δηλ. καταστροφή του πρωτογενούς τομέα και εκτόξευση της ανεργίας, πείνα, έλλειψη βασικών αγαθών, αρρώστιες, αυτοκτονίες, κοινωνικές αναταραχές και διάλυση του κοινωνικού ιστού, αιματοχυσία...). Αυτό είναι το μέλλον που προδιαγράφεται στην Ελλάδα και που πολύ σύντομα θα βιώσουμε στην μετά-κορωνοϊό εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας δεν ξεκίνησε με τον κορωνοϊό ,αλλά από τη δεκαετία του 80.Τότε που το κράτος μάθαινε στους πολίτες του να ζει με ευρωπαϊκά επιδόματα και αποζημιώσεις και όχι από τον ιδρώτα του και την παραγωγή του.Έπειτα τους πριμοδότησαν για να χαλάσουν τα αμπέλια τους και πολλά άλλα καλλιεργήσιμα είδη,καταστρέφοντας οριστικά τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής.Ο κορωνοϊός ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.Όταν συνειδητοποιήσουν οι πολίτες πόσο κακό μας έκανε η ευρωπαϊκή ένωση,θα είναι πολύ αργά.Θα έχουμε ψοφήσει κυριολεκτικά της πείνας!

      Διαγραφή
    2. Διάβασε προσεκτικά την απάντησή μου. Δεν λέω πουθενά ότι η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας ξεκίνησε από τον κορωνοϊό. Μάθετε να διαβάζετε...

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Μα δε λέει πουθενά ο άνθρωπος ότι είπες ότι ξεκίνησε η οικονομική καταστροφή από τον κορωνοϊό.Απλά λέει ότι αυτά που ζούμε σήμερα έχουν βαθιές ρίζες και ότι ο κορωνοϊός είναι το κερασάκι στην τούρτα.Ότι είναι το γεγονός που θα αποτελειώσει οριστικά,ότι είχε απομείνει από την οικονομική καταστροφή δεκαετιών την οποία υφιστάμεθα σαν χώρα.Χαλάρωσε λίγο σε παρακαλώ!

      Διαγραφή
  5. Μα γιατί στη χωματερή;!;!! Τόσοι φτωχοί άνθρωποι υπάρχουν, τόσες κοινωνικές δομές, κοινωνικά παντοπωλεία!!! Ας τους ενημερώσει κάποιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΝΙΑ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ-ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ

    ΧΑΝΙΑ-ΝΤΟΜΑΤΕΣ-ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

    ΧΑΝΙΑ-ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!