Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κ α τ α γ γ ε λ ί α των Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών για την κλειστή δομή στις Σέρρες....

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Καταγγελία: «Κλειστή Δομή ...

Καταγγελία των Αστυνομικών υπαλλήλων Σερρών για την κλειστή δομή ...





Για απαράδεκτες καταστάσεις στην κλειστή δομή μεταναστών στη θέση «Κλείδι» η οποία αναμένεται να λειτουργήσει αύριο Σάββατο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών Αναστάσιος Αραμπατζή




"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Αν υπάρχει έστω και ένας αστυνομικός που διαβάζει το ιστολόγιο, ας μεταφέρει στους συναδέλφους του το εξής: Ο πνευματικός ογκόλιθος Θουκυδίδης μας λέει, πως στην περίπτωση όπου ο πολίτης μίας πόλεως καταστραφεί οικονομικά, μπορεί να ανακάμψει, εφόσον η πόλις του είναι ισχυρή και ακμαία. Αντιθέτως, ο πολίτης που κερδθζει πολλά χρήματα, αλλά ζει και εργάζεται σε μία πόλη η οποία καταλαμβάνεται από εχθρούς, θα καταστραφεί νομοτελειακά μαζί της.
    Αντί να κλαψουρίζετε, συμβουλευθείτε δικηγόρους, εφαρμόστε ευλαβικά Σύνταγμα και συμβατούς με αυτό νόμους, και επιτέλους σταματήστε να πριονίζετε το κλαδί στο οποίο κάθεστε, που δεν είναι άλλο από τους συμπατριώτες σας. Αρνηθείτε να εφαρμόσετε παράνομες εντολές. Όχι δεν θα σας δώσουμε εμείς να φάτε, αλλά, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν έχουμε τόπο να σταθούμε.
    Ήδη μεταφέρετε ασθένειες στα σπίτια σας λόγω του συγχρωτισμού σας με τους λαθρομετανάστες. Οι πολιτικοί σας θεωρούν κατώτερους από ζώα. Οι συμπατριώτες σας, που με την πρώτη ευκαιρία χτυπάτε κτηνωδώς, ενώ κανακέυετε τους λαθραίους, άφηναν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν Σκυλογιάννης και Ευαγγελινέλης. Κανείς πολιτικός, τουλάχιστον χωρίς κάμερες, κανένας λαθρομετανάστης. Και να σας αποτάξουν, εάν υπάρχει η Ελλάς, θα βρείτε άλλη δουλειά. Αν αφανισθούν οι συμπατριώτες σας χάρη στην συνενοχή σας, τότε, αργά ή γρήγορα, θα χαθείτε κι εσείς μαζί, γιατί θα προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα λαθρομετανάστες. Εμάς μας έχετε γραμμένους αποδεδειγμένα. Τις οικογένειές σας σκεφθείτε, που θα υποστούν και αυτές τις συνέπειες του εξανδραποδισμού μας. Τηρήστε το Σύνταγμα. Κανείς δεν σας ζητάει να παρανομήσετε. Εσείς παρανομείτε, εκτελώντας παράνομες εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λέτε αλλά δυστυχώς χάνετε τα λόγια σας με δαύτους.

      Διαγραφή
    2. Όχι, δεν χάνει τα λόγια του.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!