Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

HXHTIKO-«BOMBEΣ» από τόν IEPEA ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ: «ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ γιά τόν ΚΟΡΩΝΟΪΟ του τά ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΕΝ τά ΕΙΠΕ MONOΣ ΤΟΥ. ΟΣΑ ZOYME είναι ΣΧΕΔΙΟ...


....ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ 'SITE' ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. 
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ»!

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο-συνέντευξη του ιερέα Βασίλειου Βολουδάκη στον
δημοσιογράφο και 'blogger' Μάκη Βραχιολίδη (κάντε κλικ - ΕΔΩ - από το 44.'00'' ως το 1.07'.30'').
Όσα λέει ο ιερέας δεν έχουν ξανα-ακουστεί. Λέει λοιπόν με λίγα λόγια ότι όσα ζούμε αποτελούν σχέδιο το οποίο μπορεί να αναζητήσει και να βρει κανείς στο 'site' του Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας. 

Αυτό εκπονήθηκε το 2012 και αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο site το 2013, όπου περιγράφεται  ακριβώς ότι γίνεται σήμερα. 

"Προφητικό ή σχέδιο που επέλεξαν να γίνει σε δεδομένη στιγμή;" διερωτάται στην αρχή με νόημα ο ιερέας γηια να πει στη συνέχεια ότι είναι σχέδιο και δεν έγινε τυχαία. 

Ανάμεσα στα άλλα που αναφέρει αυτό το σχέδιο είναι και ότι ηλικιωμένοι και νέοι θα κλειστούν στα σπίτια, οι δε τελευταίοι θα κάνουν μαθήματα από το skype. 
Μάλιστα επισημαίνει ο πατήρ Βασίλειος, ότι εκτός από το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας αυτό το σχέδιο υπήρχε και σε παιχνίδι με κάρτες στην Γερμανία το οποίο αργότερα αποσύρθηκε.

Επίσης, ο ιερέας υπογραμμίζει ότι αυτά πο είπε ο πρωθυπουργός (τα διατάγματα) του τα έδωσαν έτοιμα, δεν τα λέει μόνος του. 
Δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση, ούτε κράτος διότι είμαστε κάτω από μνημόνια και υπηρετούμε τις εντολές τρίτων.

Ο Πρωθυπουργός έκλεισε τις Εκκλησίες και μετά από δύο ημέρες μπήκε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. 
Κάτι το οποίο προσπαθούσαν για καιρό τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Σαμαράς, το πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης μόλις έκλεισε τις Εκκλησίες....

Το σχέδιο αυτό που υφιστάμεθα στηρίζεται στην φοβία του καλοπερασάκια νεο-Έλληνα.

Επίσης ο ιερέας άσκεί δριμεία κριτική και κατά μερικών Επισκόπων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

http://www.oparlapipas.gr/2020/04/hxhtiko-bombes-ton-iepea-ta-mono-zoyme.html

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

8 σχόλια:

  1. Συνέντευξη τοῦ Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου τοῦ ΕΟΔΥ, στὶς 31.01.2020

    "...Δὲν πρέπει νὰ ὑπάρχει ἀνησυχία! Εἶναι μιὰ λοίμωξη μὲ χαμηλὴ μεταδοτικότητα, μὲ μέτρια θνητότητα, σὰ μιὰ βαριὰ γρίπη... Ἄρα καὶ νὰ ἔρθει κάποια στιγμὴ στὴ χώρα μας, δὲ χρειάζεται νὰ ὑπάρχει πανικὸς ἢ κάποια ἀνησυχία!"

    https://www.youtube.com/watch?v=2zgouUFy4JU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείτε παρακαλώ να ανεβάσετε το άρθρο και το link από το υπουργείο υγείας της Γερμανίας για το οποίο λέτε γιατί δεν μπορώ να το βρώ?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ακριβή στοιχεία τα έχει ο π. Βασίλειος Βολουδάκης.

      Διαγραφή
    2. Οι ομιλίες-βίντεο με τον π. Βασίλειο Βολουδάκη:

      https://www.youtube.com/channel/UCr4ilbuMBKr1Vjx6Q1ZueRA/videos

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ αλλά ναι,αν κάποιος έχει το άρθρο και το link παρακαλώ ας αφήσει ένα μήνυμα.Γιατί αν όντως υπάρχει (πράγμα για το οποίο δεν διαφωνώ αλλά άλλο το να λέμε κάτι και άλλο να μπορούμε να το αποδείξουμε κιόλας) ίσως βοηθήσει και κάποιους άλλους να δούνε τα πράγματα αλλιώς απ'ότι τα βλέπουν έως σήμερα.
      Ευχαριστώ και πάλι.

      Διαγραφή
  4. Το θεμα γιατι η κηβερνηση ενω ο στρατος φυλαει τα συνορα στον Ευτω και θυσιαζουν τα παλικαρια μας τη ζωη τους
    αυτος δεν κλεινει τα συνορα για να μην πηγαινοερχοντε τουρκικες νταλικες ,που μεταφερουν τα προιοντα τους στην Ευρωπη ,εινα απλο,διοτι ο Μητσοτακης εκτελη διαταγες της Μερλκελ ,που χρειαζεται τα προιοντα γεωργικα προιοντα της Τουρκιας.
    Ο Μητσοτακης δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα της Ελλαδος καθως η οικογενεια του ειναι πολυ φιλοτουρκικη ,επομενως εξυπηρετει τα οικονομικα συμφεροντα της Τουρκιας και ο ιδιος φιλογερμνανος και εξυπηρετει τις διαταγες της Μερκελ.
    Οσο για την εξκατασταση των λαθρο στην ενδοχωρα,αφου κλειδωσε τους Ελληνες μεσα λογω κορονοιου ,εμπασε τους λαθρο χωρις κεμια αντισταση στην ενδοχηρα .
    Υπουλος σαν το φιδι ο Μητσοτακης και ως προς το λαθρομεςταναστευτικο και ως προς την διελευση των τουρκικων νταλικων προς την Ευρωπη.
    Αν νομιζει ο Μητσοτακης οτι ο Ελληνικος λαος τρωει κουτοχωρτο ειναι γελασμενος
    η επομενη ημερα μετα τον κορονοιο δεν θα εοινσαοι τοσο εποδεινη για τον Ελληνικο λαο ,οσο για τον ιδιο και αν περιμενει να ξαναβγει στην κηβερνηση δεν θα το δει ουτε στον αλλο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!