Κυριακή 5 Απριλίου 2020

'ILLUMINATI' ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ...



Συνάντηση Μυστικών Εταιρίων στο Παρίσι στις αρχές του 1935, περίληψη από θέματα που προέβαλαν Νούβιος (ψευδώνυμο) και η Alta Vendite, ανώτατη διοίκηση των Καρμπονάριων. 

"Έχουμε καταφέρει πολλούς να καυχιούνται ότι είναι αθεϊστές και, πιο πολύ ακόμη, να δοξάζουν την ιδέα ότι κατ’αγονται από τον Πίθηκο!
Illuminati: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους ...

Τους έχουμε δώσει νέες θεωρίες , που είναι αδύνατο να γίνουν πράξη, όπως τον Κομμουνισμό, τον αναρχισμό, τον Σοσιαλισμό που υπηρετούν τώρα το σκοπό μας. 

Hands with hammer and sickle sketch engraving Vector Image

Τις έχουν δεχτεί με μεγάλο ενθουσιασμό χωρίς να αντιληφθούν, ότι οι θεωρίες αυτές είναι δικές μας και ότι θεσμοθετούν το πιο ισχυρό εργαλείο αναντίον αυτών των ίδιων. 

City Shirts CCCP Soviet Union Russia USSR Hammer Sickle Adult RED ...

Έχουμε αμαυρώσει την Καθολική Εκκλησία με τις πιο σοβαρές ιστορίες, έχουμε διαστρεβλώσει την ιστορίας της έχουμε υποβιβάσει και τις πιο ευγενικές τους δραστηριότητες.

Pope presented with hammer and sickle crucifix - CNN

Της έχουμε αποδώσει λάθη των εχθρών της και αυτούς τους έχουμε με το μέρος μας. 

What is the Illuminati, what conspiracy theories are there and is ...
Πετύχαμε τόσο, ώστε τώρα να είμαστε μάρτυρες , προς μεγάλη ικανοποίησή μας, επαναστάσεων εναντίον της Εκκλησίας σε αρκετές χώρες. 

What is the illuminati? 9 questions about the Illuminati, answered ...

Έχουμε μεταρέψει τους ιερείς της σε αντικείμενα εχθρότητας και γελοιοποίησης και τους έχουμε υποβάλλει στο μίσος του πλήθους.

Vatican Rooms Guest House, Rome, Italy - Booking.com

Κάναμε ώστε η πρακτική της καθολικής Εκκλησίας να θεωρείται εκτός εποχής και χάσιμο χρόνου... 
Έχουμε ιδρύσει πολλές μυστικές Εταιρίες και οργανισμούς που εργάζονται για τους σκοπούς μας κάτω από τις διαταγές μας και τις κατευθύνσεις μας.

Οι Beatles, μαριονέτες των Illuminati - Grothia
Έτσι έως τώρα, έχουμε οργανώσει τη στρατηγική μας για τις επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας από έξω.
Αλλά δεν κάναμε μόνο αυτό. 

Vatican Hands Down First Conviction for Money Laundering - WSJ

Ας εξηγήσουμε πως προχωρήσαμε στο έργο της επίσπευσης της καταστροφής της καθολικής Εκκλησίας και πως έχουμε εισχωρήσει στους πιο στενούς της κύκλους και πως έχουμε κάνει και μερικούς από τους ιερείς της σκαπανείς των σκοπών μας. 

Εκτός από την επιρροή που ασκούμε με την φιλοσοφία μας έχουμε κάνει και άλλα βήματα για να εξασφαλίσουμε ρήγμα στην Καθολική Εκκλησία. 
Θα σας εξηγήσω αμέσως πως έγινε αυτό.. έχουμε στείλει ορισμένα παιδιά μας να ενταχθούν στο σώμα των καθολικών, με μοναδικό σκοπό να εργαστούν εκεί με ακόμη πιο αποτελεσματικό τρόπο για την αποσύνθεση της Καθολικής Εκκλησίας , δημιουργώντας σκάνδαλα μέσα σε αυτή."

Κάρτες illuminati: Η απόλυτη Προφητεία ή απλά ένα παιχνίδι ...

illuminati-card-illuminati-university | Buscando la verdad

Stop White Genocide, Part 1 | National Vanguard

Απόσπασπασμα από βιβλίο: 

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ 

Συγγραφέας: ΚΟΜΠΤΟΝ ΠΕΙΡΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, 2002, ΣΕΛ. 34-37


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Όταν θα εκπληρωθούν οι προφητείες των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο αιρετικός Ρωμαιοκαθολικισμός θα εξαφανιστεί οριστικά από τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σατανάς έχει ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΜΙΑ "δύναμη": την χωρίς μετάνοια αμαρτία των ανθρώπων.

    Πιο απλά: η "τροφή" του σατανά είναι η αμαρτία των ανθρώπων.

    Αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του σατανά, και κάνουν ο,τιδήποτε μπορούν για να ρίξουν τους λαούς μέσα στην αμαρτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!