Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΤΙ ΙΟΥΣ "φτιάχνουν" στίς ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ των ΗΠΑ;;; [ ΤΡΟΜΕΡΕΣ Αποκαλύψεις του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ επιστήμονος PHIL SCHNEIDER ]

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ "ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ. 
ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....

US Delta forces fought with ALIENS in underground battle in New ...






ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! (ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ).

------------------------------------------------

UNDERGROUND CITIES Geologist Phil Schneider Came Forward in May ...

OΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ  Σ Ο Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ε Σ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ - OI AΡΧΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.... -  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΦΙΛ ΣΝΑΪΝΤΕΡ, ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ  ΕΞΟΧΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 'ΦΙΛΜ' ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ 'BLOGGER'



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Ρώσος στρατηγικός αναλυτής για Covid19: ειδική επιχείρηση για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας.Η πανδημία είναι απάτη, ο ιός κατασκευάστηκε, α΄στόχος είναι η Δ Ευρώπη, Κίνα που ως ανταγωνιστές των ΗΠΑ σ΄οικονομία….

    https://dimpenews.com/2020/04/04/%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-covid19-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pedia ti ine afta pou dihnete me exoginous ke tetia pramata ...as sovareftoume ligo ... to oti iparhoune vasis kato apo tin gi to gnorizoume to oti kanoune piramata me tehnologies ke ious to xeroume ala gia exoginous ?..... ine gia aftous pou vlepoune poli star trek ke star wars :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις δεν είναι το ζήτημα της ύπαρξης ή μη εξωγήινων αλλά κάποια άλλα πράγματα που αναφέρει και που τα ζούμε τελικά τώρα. Αναφέρω μερικά ενδεικτικά που αξίζει να τα ψάξει κανείς: μείωση πληθυσμού, έλεγχος μαζών, ατζέντα ιδρύματος Belinda and Bill Gates, Event 201, pizza gate, σατανιστικές τελετές από μέλη της παγκόσμιας ελίτ με κακοποίηση και θυσίες παιδιών, αδρενοχρώμιο κλπ. Επίσης δείτε την εκστρατεία διάσωσης βαριά κακοποιημένων και στις περισσότερες φορές σε σημείο παραμόρφωσης παιδιών που είναι σε εξέλιξη στο Σέντραλ Παρκ της Ν. Υόρκης αλλά και σε άλλες περιοχές της Αμερικής. Ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε να διωχθούν οι παιδόφιλοι σε όλη την χώρα και μάλιστα προειδοποίησε τον αμερικανικό λάό ότι αυτά που θα ακούσουν τις επόμενες ημέρες θα είναι άκρως σοκαριστικά και πολύ δύσκοά διαχειρίσιμα από ψυχολογικής άποψης. Ο Σνάηντερ δεν καταγγέλει κάτι διαφορετικό. Κι εμείς αν τα ακούγαμε αυτά πριν λίγο καιρό θα λέγαμε ότι είναι παραμύθια και συνωμοσιολογίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε πολλά.

      Διαγραφή
  3. Εξωγήινοι ΔΕΝ υπάρχουν!
    Τα εργαστήρια και τα πειράματα (ΟΧΙ με εξωγήινους) είναι αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά πρώτο λόγο, υπογραμμίσαμε στήν ΑΡΧΗ της αναρτήσεως μία ορισμένη διατύπωση. Ξαναδιαβάστε την παρακαλούμε.
    Κατόπιν, ακριβώς επειδή δέν γνωρίζουν οι πολλοί τόν συγκεκριμένο επιστήμονα και τό πέρασε στήν ζωή του, γι' αυτό και οι όποιες παρερμηνείες.
    Εμείς μεταφέραμε τό σχετικό φίλμ από τίς περίφημες διαλέξεις που (πρόλαβε καί) έκανε.
    Άλλως τε, εκείνος όσο (κατάφερε καί) ζούσε θεωρούσε ότι αυτοί που "είδε" και "αντιμετώπισε" τότε (σε εκείνη τήν σύγκρουση μέσα σέ βάση) ονομαζότουσαν έτσι. Σεβαστές οι θέσεις του όπως καί το μαρτυρικό του τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις δεν είναι το ζήτημα της ύπαρξης ή μη εξωγήινων αλλά κάποια άλλα πράγματα που αναφέρει και που τα ζούμε τελικά τώρα. Αναφέρω μερικά ενδεικτικά που αξίζει να τα ψάξει κανείς: μείωση πληθυσμού, έλεγχος μαζών, ατζέντα ιδρύματος Belinda and Bill Gates, Event 201, pizza gate, σατανιστικές τελετές από μέλη της παγκόσμιας ελίτ με κακοποίηση και θυσίες παιδιών, αδρενοχρώμιο κλπ. Επίσης δείτε την εκστρατεία διάσωσης βαριά κακοποιημένων και στις περισσότερες φορές σε σημείο παραμόρφωσης παιδιών που είναι σε εξέλιξη στο Σέντραλ Παρκ της Ν. Υόρκης αλλά και σε άλλες περιοχές της Αμερικής. Ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε να διωχθούν οι παιδόφιλοι σε όλη την χώρα και μάλιστα προειδοποίησε τον αμερικανικό λάό ότι αυτά που θα ακούσουν τις επόμενες ημέρες θα είναι άκρως σοκαριστικά και πολύ δύσκοά διαχειρίσιμα από ψυχολογικής άποψης. Ο Σνάηντερ δεν καταγγέλει κάτι διαφορετικό. Κι εμείς αν τα ακούγαμε αυτά πριν λίγο καιρό θα λέγαμε ότι είναι παραμύθια και συνωμοσιολογίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Αργούμε νά μάθουμε, κυρίως όταν μένουμε αφελέστατα στά συστημικά ΜΜδιαστρεβλώσεως, αποβλακώσεως & παραπληροφορήσεως.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!