Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Μερικά γρήγορα Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Α συμπεράσματα από τήν 2η ημέρα τού Παγκόσμιου Ιατρικού Συνεδρίου γιά τόν κορονοϊο (covid-19).

 

Τα πιο κάτω δεν αποτελούν δικά μας λόγια αλλά είναι συμπεράσματα και απόψεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ επιδημιολόγων,ιολόγων,γιατρών σχετικών με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα,στατιστικολόγων κτλ. από ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 
1ον: Ο Κορονοϊός δεν είναι κάτι καινούργιο. 
Είναι ένας ιός που κυκλοφορεί πολλά χρόνια καί συνεχώς μεταβάλλεται.

 
2ον: Από τον ιό δεν κινδυνεύουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι υγιείς άνθρωποι. Μόνο όσοι έχουν χρόνια σοβαρά (καρδιοαναπνευστικα κυρίως) προβλήματα και οι ηλικιωμένοι άνω των 70-75. (Όσο θα κινδύνευαν και σε όποια άλλη μορφή γρίπης).
 
3ον: Δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου αν τα παιδιά έχουν τον ιό.
Εαν τον έχουν δεν το καταλαβαίνουν κάν αλλά ούτε τον μεταδίδουν σε άλλους!!!
 
4ον: Η επικινδυνότητα του ιού σε ευπαθείς ομάδες είναι η ΙΔΙΑ όπως όλων των άλλων ιώσεων. (Το ξανατονισαν όλοι).
 
5ον: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Κινδυνεύει κάποιος περισσότερο εάν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από ότι εάν νοσηλεύεται στο σπίτι του απομονωμένος.
Στο νοσοκομείο κινδυνεύει να μολυνθεί από συνδυασμό ιών και βακτηρίων που κυκλοφορούν και είναι ικανά να προκαλέσουν το θάνατο. Έρευνες έδειξαν ότι οι περισσότεροι θάνατοι σε νοσηλευομενους στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κτλ έγιναν σε περιβαλλοντικές συνθήκες μίγματος ιών. Γι αυτό κατασκευάστηκε εξαρχής η παραλλαγή του covid. Για να κτυπά τους αδύναμους οργανισμούς.
 
6ον: Σε καμία περίπτωση η πραγματικότητα δεν δικαιολογεί τη λέξη Πανδημία. Ακόμη και στη προσπάθεια να δημιουργηθεί πανικός, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα.
Φορτώνοντας οι μισθωτοί "επιστήμονες" ΟΛΕΣ τις γριπες ως covid-19, τα κρούσματα είναι κατά πολύ λιγότερα από άλλες χρονιές, το ίδιο και οι θάνατοι.
 
7ον: Ο ιός έχει ξεθυμάνει και πλέον έχει γίνει λιγότερο επικίνδυνος. Οι οργανισμοί έγιναν πιο ανθεκτικοί και τον καταπολεμούν πιο άνετα.
 
8ον: Το εμβόλιο δεν προσφέρει καμία προστασία και μάλλον οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του μπορεί να επιφέρουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας.

Πολύ σημαντική ήταν η δήλωση του Sucharit Bhakdi ο οποίος εχει Ειδικότητα στη Μικροβιολογία/Ιολογια και είναι Επιδημιολογος επί των συγκεκριμένων Λοιμώξεων.

"Η "επιδημία" έχει τελειώσει σε όλη την Ευρώπη.

Τα τεστ που χρησιμοποιούν 'pcr', είναι ψεύτικα και σας δίνουν ψεύτικα αποτελέσματα. 

Οσο περισσότερα τεστ κάνετε, τόσο περισσότερα ψεύτικα αποτελέσματα βγαίνουν σε αριθμό και ποσοστά. 

Δεν είναι νέος ιός αλλά, μας ακολουθει πολλές δεκάδες χρόνια."
 
Να θυμίσουμε καί τί ειπώθηκε και γιά τήν μάσκα.

1. ΚΑΜΜΙΑ μάσκα δεν προσφέρει προστασία αρκετή ώστε να ανακόψει τα σταγονίδια του ιού. Μόνο η λήψη των υπολοίπων μέτρων ασφαλείας μπορεί να μειώσει τη πιθανότητα προσβολής.
 
2. Η χρήση μάσκας για περισσότερο από 15 λεπτά, δημιουργεί ΜΟΥΧΛΑ την οποία αρχίζουμε να την εισπνέουμε μαζί με υπολείμματα διοξειδίου του άνθρακα που επιστρέφουν μετά τις εκπνοες μας.
Αυτό από μόνο του μπορεί μακροπρόθεσμα να επιφέρει λιποθυμίες και θανάτους (ήδη συμβαίνει).
 
3. Είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσουμε τον ιό αφού τα σταγονίδια κολλούν στη μάσκα και με τη συχνή επαφή μαζί της για να αναπνεύσουμε, τον μεταφέρουμε πάνω μας, στο αυτοκίνητο μας, στα ψώνια μας, στο κινητό μας κ.ο.κ. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την ευχέρεια να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν 15-20 μάσκες (από τις ακριβές) την ημέρα μέχρι να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον.

http://trelogiannis.blogspot.com/2020/09/2-covid-19.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!