Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

'ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ'! ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΨΩΝΕΙ Ο ....ΣΥΡΙΖΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΜΕ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΚΑΙ «ΑΠΑΤΡΙ»!


ΟΛΟ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ....

Έχουμε επισημάνει εξ’ αρχής, πως η χούντα Μητσοτάκη χαίρει ασυλίας απ’ ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου», προκειμένου να περάσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και το νέο Μνημόνιο, που θα προκύψει οπωσδήποτε μετά από το δεύτερο γενικό lockdown – η επιβολή του οποίου είναι θέμα λίγων ημερών, μπορεί και ωρών!

Έτσι, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, με άρθρο του στο 'tvxs' του συριζαίου ευρωβουλευτού Κούλογλου, υπέδειξε στα συντρόφια να μην αποκαλούν «απατεώνες» τους ...ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες και προδότες της χούντας Μητσοτάκη: «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες»! 

Επιπροσθέτως, με εντολή Τσίπρα, κλήθηκε σε απολογία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία χαρακτήρισε «άπατρι» και έχοντα «διεθνιστικές απόψεις» τον αρχιπροδότη Μητσοτάκη, καθώς όπως είπε ο Φίλης «στην ηθική της Αριστεράς και του προοδευτικού κόσμου, δεν μπορεί να κατηγορείται κανένας για άπατρις»....

[Απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο: https://ethnikismos.net/2020/09/24/%cf%84%ce%b5%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84/]

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!