Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΙΑΤΙ κάνουν ΠΑΡΤΥ οἱ τουρκικές ἐφημερίδες ; ΣΑΦΗΣ ἐντολή Μέρκελ νά ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ἀμέσως τά νησιά μας!


"ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :
«ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ
ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ …Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Α» !!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρώτη είδηση κυκλοφορεί στα τουρκικά ΜΜΕ η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία της καγκελαρίου Μέρκελ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, κ Μητσοτάκη, στην οποία, όπως διαρρέουν οι Τούρκοι, 

η φίλη μας Γερμανίδα ηγέτης απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να προχωρήσει τάχιστα στην ικανοποίηση της απαίτησης για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου, χωρίς να υπάρχει καμμία  ε γ γ ύ η σ η   για αντίστοιχη τουρκική κίνηση ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ της στρατιάς του Αιγαίου!

Ανεξάρτητα αν επαληθεύεται αυτή η είδηση, είναι γνώστη η γερμανική απαίτηση να κάνει η ελληνική πλευρά υποχωρήσεις επί της εθνικής μας κυριαρχίας για να αρχίσει ένας κανονικός διάλογος με την προκλητική Τουρκία.

Και υστέρα δεν έχουν δίκιο όσοι λένε, αν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς ;


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


3 σχόλια:

  1. Εάν η Ελλάδα υπακούσει σε αυτές τις εντολές της Γερμανίας, αυτό θα είναι ένα κακούργημα τεράστιου εθνικού μεγέθους εναντίον της Ελλάδας.
    Διότι οι Τούρκοι (και τα διεθνή αφεντικά τους) θέλουν να υποδουλώσουν στρατιωτικά, τρία ΜΕΓΑΛΑ (όχι μικρά) Ελληνικά νησιά. Αυτό αναφέρθηκε σαφέστατα, από τον όσιο Αγιορείτη ("αόρατο") ασκητή Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΟΒΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΞΑΝΘΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Β Π.ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΑΥΤΟ,,ΜΟΝΟ 2 ΛΑΟΙ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ,, ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΗΚΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΧ ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΑΦΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΑΒΟΛΗΔΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΙΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΖΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΑΜΕ ΑΝ,ΑΝ,ΑΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ? ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,,,, ΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝ, ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ Η ΕΣΤΩ ΑΓΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΧΙΟ,ΛΕΣΒΟΥ,ΣΑΜΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΟΥ ΝΙΑΟΥ,,,,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΩΣ ΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΩΣ ΦΙΛΙΑ Η ΕΧΘΡΙΚΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΠΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΨΗ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΥΝΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΑ MLRS ,KAI RM70 ΚΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΔΗΚ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1999 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την αποστρατιωτικοποίηση θα ακολουθήσει σύντομα εισβολή. Ούτε στρατιωτική, ούτε πολιτική ιδιοφυία πρέπει να είναι κάποιος για να το καταλάβει αυτό. Αλλά δυστυχώς στη ψωροκώσταινα οι υποτακτικοί, εφιάλτες ξε-πωλητικοί είναι ικανοί να ζητήσουν συγγνώμη από τη φράου και μετά την εισβολή, γιατί καθυστέρησαν τόσο την αποστρατιωτικοποίηση. Η πλατεία κολωνακίου να είναι καλά , το ελληνικό κολέγιο και ένα κράτος από την Ομόνοια μέχρι τη Μαλακάσα καλό τους είναι. Θέσεις θα έχουν, μισθούς θα έχουν και τα τρισέγγονά τους θα είναι εξασφαλισμένα. Οι ορέξεις των κτηνών της ανατολής δεν σταματάνε στα 23, 35, 140 νησιά του ανατολικού αιγαίου. Θράκη, Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη έχουν σειρά. Αλλά στο ψευτορωμαίικο , εθελοδουλία και αφέλεια περισσεύουν... Το βαρέλι της κατάντιας μας πλέον δεν έχει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!