Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΑΚΗΣ ΔΗΜ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Εμβόλιο Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ, αν πειράξουν το 'RNA' !

 https://www.youtube.com/watch?v=yE982LGYOkA&ab_channel=902.gr

Tωρα Μάλιστα ..Δωρεαν το εμβόλιο αλλα 2 Χρονια Φυλακή αν αρνηθείς να το κάνεις..Υποχρεωτική η μασκα ΦΙΜΩΤΡΟ αλλα μορουν να σε συλάβουν ανα πασα στιγμή αν εχουν υποψία οτι εισαι κρουσμα και να σου δωσουν δια της βιας Φαρμακευτική αγωγή και το εμβόλιο να σε απομονώσουν απο την Οικογένεια σου και να σε κλείσουν σε Θεραπευτικό κέντρο Νοσοκομείο κ.α με το Νόμο 4862/20
Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθόδους κατήργησε το Σύνταγμα και ΕΚΤΕΛΕΙ εντολές της Νεας Τάξης για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και της μείωσης του..Το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ακολουθεί αυτη την Ψυχοπαθή κατάσταση και αποδέχεται αυτα τα Παρανοικά σχέδια.
Τι θέλουν να πετύχουν με αυτό το εμβόλιο που οπως ειπε και ο Μητσοτάκης μπορεί να μην ειναι ενα αλλά περισσότερα.Οταν θα εχουν το εμβόλιο οι Περίπολοι Υγείας θα συνοδεύονται απο Αστυνομία ισως και Στρατό για να μαζεύουν οσους αρνούνται τον "δωρεάν" εμβολιασμό!!
Πάμε στο Εμβόλιο Δολοφόνος ..Η Νέα Τάξη και ο Bill Gates δίνουν εντολές και η Ελληνική Κυβέρνηση πριν ακόμη ονομάσουν την κατασκευασμενη Επιδημία σε Πανδημία ψηφίζουν το Νόμο ΕΚΤΡΩΜΑ για Παιδομάζεμα και για ολους μας ΜΑΖΕΜΑ ωστε να μπορούν να μας περιορίζουν (ΚΡΑΤΗΣΗ) με πρόσχημα τον Κορωνοιό..
Θα ειμουν πολύ καθ ησυχασμένος πολύ καθ ησυχασμένος αν ειχαμε να κάνουμε με εμβόλια τα οποία ειχαν να κάνουν με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής.Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν τωρα ειναι η Γενετική.DNA η RΝΑ.Mα το RNA το οποίο το λανσάρουν σαν αθώο  εχει τη δυνατότητα με την βοήθεια ενός ενζύμου να μπορεί το RNA αυτό να μεταφέρει κάποιες πληροφορίες.
Οπως δήλωσε ο γνωστός Χειρούγος Δημήτρης Γακης στο ραδιόφωνο του FOKUS FM οι εταιρείες που συνεργάζονται για την κατασκευή του ειναι η SANOFI   η GLAXOSSMITHKLINE και φυσικά το ιδρυμα Βill and Melinda Foundation.Δηλαδή το ιδρυμα του ιδιοκτήτη της Microsoft .Tί δουλειά εχει ο Bill Gates με τα εμβόλια και με την αγορά και ανάπτυξη μια εταιρείας η οποία προωθεί το Γενετικό εμβόλιο το αφήνω στη κρίση σας.
Καταλάβατε γιατι το εμβόλιο ειναι Δωρεάν απο το Μητσοτάκη και υποχρεωτικό με Αντισυνταγματικό Νόμο με 2 χρόνια Φυλάκιση?
Μπορούν δηλαδή να πειράξουν το τελικό ακρο του DNA .Το πείραγμα αυτο βραχύνει το προσδόκιμο ζωής!!! Κάτι το οποίο θα κάνει πολύ χαρούμενες τις ασφαλιστικές εταιρείες .Αυτη η παρέμβαση μπορεί να τροποποιήσει το γενητικό μας κώδικα DNA .Ειναι ενα εφιαλτικό σενάριο.Και το Ρωσικό εμβόλιο ειναι επίσης Γενετικό εμβόλιο ειναι RNA εμβόλιο.Το οφελος ενός τέτοιου εμβολίου εχει  διπλό οφελος για τα Οικονομικά Συμφέροντα.Πρώτον δεν θα πληρώνουν εξοδα Νοσηλείας και δεύτερο με την βράχυνση του προσδόκιμου ζωής για καρδιολογικούς λόγους π.χ με ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ εκεί δεν θα πληρώνουν και Συντάξεις. Καταλάβατε γιατί πρέπει να φοράτε μάσκα ΦΙΜΩΤΡΟ και να μην μιλάτε? Καταλάβατε γιατι θα μας συλαμβάνουν για να μας δώσουν με το Νομο 4862/20 υποχρεωτικά δηλαδή δια της ΒΙΑΣ θεραπεία και εμβόλια ? Φανταστείτε και τι αλλα "υλικά" μπορουν να χώσουν μεσα στο εμβόλιο !!Αν ακόμη δεν καταλάβατε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...
Το μόνο που μένει ειναι να γνωρίζεται για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το ΒΡΩΜΙΚΟ αυτο πολιτικό συστημα και την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον των Ελλήνων .Θα χρησιμοποιήσουν ολο το Κρατικό μηχανισμό και οπως ηδη κάνουν θα μοιράσουν ΤΡΟΜΟ ,ΦΟΒΟ και ΔΙΧΑΣΜΟ για να το πετύχουν..Εχουν ξεκινήσει και ειναι στη δική μας επιλογή σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε εμεις και τα παιδιά μας...
Γι αυτο αντιστέκονται για την μάσκα οι Γονείς γιατι εδω θα γίνει η πρόβα για το εμβόλιο...Τα παιδια μας πρεπει να ειναι ακούνητα και τρομοκρατημενα στα σχολεία γιατι ο Μητσοτάκης θα τα σώσει με το ΔΩΡΕΑΝ εμβόλιο...Ο νέος "Μεσσίας"  Κυριάκος και ντηλερ του εμβολίου του Bill Gates  θελει δήθεν να μας σώσει και ξεκίνησε την εφαρμογή του σχεδίου angenta 21 & ID 2020 μαζί με τα στρατευμένα και πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης.. Καταλάβατε γιατι πληρώνουν με εκατομύρια τα μέσα Παραπληροφόρησης και οχι την Υγεία και τα Νοσοκομεία?


"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!